Πέρες: «Ήταν το χειρότερό μου τριήμερο φέτος μέχρι τις κατατακτήριες, θα προσπαθήσω να απολαύσω τον αγώνα»

Σέρχιο Πέρες

i

©Photo by Qian Jun/MB Media/Getty Images

Πέρες: «Ήταν το χειρότερό μου τριήμερο φέτος μέχρι τις κατατακτήριες, θα προσπαθήσω να απολαύσω τον αγώνα»

Ο Σέρχιο Πέρες πήρε την τρίτη του pole position στην καριέρα του στην F1 για το γκραν πρι του Μαϊάμι, και ο οδηγός της Red Bull αναφέρθηκε στη μονομαχία που δίνει με τον Φερστάπεν για την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Σέρχιο Πέρες πανηγύρισε την τρίτη του pole position στην καριέρα του στην F1 για το γκραν πρι του Μαϊάμι, καθώς ο Σαρλ Λεκλέρ λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση των κατακτήτριών δοκιμών έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και εκείνο κατέληξε στον τοίχο, με αποτέλεσμα να κάνει την εμφάνισή της η κόκκινη σημαία. 

Ο Μεξικανός οδηγός της Red Bull μίλησε μετά την ολοκλήρωση των κατατακτήριων δοκιμών και τόνισε πως ήταν το χειρότερό του αγωνιστικό τριήμερο για φέτος.  

«Ήταν το χειρότερό μου τριήμερο φέτος μέχρι τις κατατακτήριες. Προσπαθούσα να βρω τα δέκατα του δευτερολέπτου που μου έλειπαν σε κάθε γύρο, σε σχέση με τον Μαξ και τις Ferrari. Δεν είχα σωστή ισορροπία και άρα αυτοπεποίθηση. Στις κατατακτήριες έκανα όμως... reset και σημείωσα τον καλό γύρο εκεί που πραγματικά μετρούσε». 

Για την μάχη με τον Φερστάπεν στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Πέρες δήλωσε: «Όχι, το απολαμβάνω. Σκέφτομαι τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Τα εύσημα πάνε στην ομάδα μου γιατί έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά. Ας δούμε τι θα συμβεί στον αγώνα γιατί εκεί μου παρουσιάζεται μία νέα ευκαιρία. Εκκινώ από την pole και θα προσπαθήσω να απολαύσω τον αγώνα και να ευχαριστήσω το καταπληκτικό κοινό».