Σε χρώματα Google η McLaren στο βρετανικό γκραν πρι

Το χρώμιο κυριαρχεί στην McLaren MCL60

i

©McLaren

Σε χρώματα Google η McLaren στο βρετανικό γκραν πρι

Δημήτρης Μπαλής 18:23 - 04.07.2023

Η McLaren MCL60 θα φέρει νέα εμφάνιση μια ειδική σύνθεση χρωμίου, αυτό το τριήμερο.

Το χρώμιο είναι αγαπημένο χρώμα της McLaren και το είχε από το 2006 έως το 2014. Η εποχή του χρωμίου της McLaren καθορίστηκε από το παγκόσμιο πρωτάθλημα οδηγών του Λιούις Χάμιλτον το 2008, την ίδια χρονιά που η Google παρουσίασε το πρωτοποριακό, εξαιρετικά γρήγορο πρόγραμμα περιήγησης Chrome.

Το Google Chrome χρησιμοποιείται σε όλες τις λειτουργίες της βρετανικής ομάδας, καθώς είναι βασικός της χορηγός στην F1, υποστηρίζοντας την απόδοση τόσο στην πίστα όσο και στο Τεχνολογικό Κέντρο της McLaren. Όπως και η Formula 1, το πρόγραμμα περιήγησης Chrome επικεντρώνεται στην ταχύτητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια. Ετσι, λοιπόν, αυτό το τριήμερο στο Σίλβερστοουν θα δούμε έναν νέο χρωματισμό στο μονοθέσιο McLaren MCL60 που ίσως φέρει και περισσότερη τύχη κυρίως στον Νόρις που την κυνήγησε στην Αυστρία, αλλά δεν ανέβηκε στο πόντιουμ.

Μάλιστα, ο Νόρις θα γιορτάσει την επιστροφή του χρωμίου με ειδικό σχέδιο κράνους και παπούτσια κατά παραγγελία. Τόσο ο Λάντο όσο και ο ομόσταβλός του Όσκαρ Πιάστρι θα φορούν επίσης ειδικές φόρμες.

Αυτή η ενέργεια αποτελεί μέρος των συνεχιζόμενων εορτασμών της McLaren για τα 60ά της γενέθλια, κατά την οποία η ομάδα της Formula 1 και η ομάδα της Arrow McLaren IndyCar τιμούν το εμβληματικό επίτευγμα του Triple Crown.

«Δεν είναι μυστικό ότι οι οπαδοί των αγώνων λατρεύουν το κλασικό χρώμιο της McLaren. Το Google Chrome ήθελε να επαναφέρει στοιχεία αυτής της εμβληματικής εμφάνισης για να γιορτάσει την ιστορία της ομάδας μας στο βρετανικό γκραν πρι και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους θαυμαστές μας αυτό που θέλουν. Είμαι βέβαιος ότι αυτό το ζωντανό χρώμα θα φέρει υπέροχες αναμνήσεις σε πολλούς από τους θαυμαστές μας και ανυπομονώ να το δω στην πίστα στον εντός έδρας αγώνα μας», δήλωσε ο Ζακ Μπράουν, διευθύνων σύμβουλος της McLaren Racing.

«Ήταν προνόμιο για την ομάδα του Google Chrome να συνεργαστεί με τη McLaren για να επαναφέρει στοιχεία ενός εμβληματικού χρώματος. Ήμασταν ενθουσιασμένοι με την αντίδραση των θαυμαστών στα καλύμματα των τροχών που παρουσίασαν τη συνεργασία μας και τώρα το Google Chrome επαναφέρει το χρώμιο στη McLaren στον εντός έδρας αγώνα της», σημείωσε ο Νικ Ντρέικ, VP Global Marketing, Google.

Tags: