Χάμιλτον: «Ανυπομονώ να εξερευνήσω την κουλτούρα και το υπέροχο φαγητό της Ελλάδας» (vid)

Λιούις Χάμιλτον

i

© Glomex

Χάμιλτον: «Ανυπομονώ να εξερευνήσω την κουλτούρα και το υπέροχο φαγητό της Ελλάδας» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:04 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 30.10.2023

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον μίλησε για την Ελλάδα και το υπέροχο φαγητό της.

Ο βετεράνος πιλότος της Mercedes και επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον μίλησε στην κάμερα του ANT1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ελλάδα. 

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος Βρετανός οδηγός ανέφερε πως είχε προγραμματίσει το ταξίδι του στη χώρα μας το προηγούμενο καλοκαίρι ωστόσο δεν κατάφερε να το πραγματοποιήσει, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την κουλτούρα και το υπέροχο φαγητό της Ελλάδας.

«Δεν ήξερα ότι είχα θαυμαστές στην Ελλάδα. Γειά σας. Υποτίθεται θα πήγαινα στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο αυτό τελικά δεν έγινε. Θα ήθελα να πάω το επόμενο καλοκαίρι. Ανυπομονώ να εξερευνήσω την κουλτούρα και να γευτώ το υπέροχο φαγητό», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά στο γκραν πρι του Μεξικό, ο Μαξ Φερστάπεν δεν έδειξε ίχνος επανάπαυσης κι αντίκρισε για μία ακόμα φορά πρώτος την καρό σημαία, πανηγυρίζοντας τη 16η φετινή του νίκη και 51ή της καριέρας του (κάτι που αποτελεί νέο ρεκόρ στη Formula 1 για τις περισσότερες νίκες σε μία σεζόν).

Στη 2η θέση βρέθηκε ο Λιούις Χάμιλτον της Mercedes, ενώ το τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Σαρλ Λεκλέρ με τη Ferrari. Όταν έσβησαν τα κόκκινα φώτα, ο Μαξ Φερστάπεν έκανε εξαιρετική εκκίνηση, καθώς από την 3η θέση βρέθηκε στη πρώτη, μπροστά από τις Ferrari, των Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ. 

Από την στιγμή που ο Ολλανδός βρέθηκε στην πρώτη θέση δεν απειλήθηκε από τον Λεκλέρ και όσο πέρναγαν οι γύροι άνοιγε ολοένα και περισσότερο τη διαφορά του. Από τη πλευρά του ο Μονεγάσκος είχε αποσπαστεί από τον ομόσταβλό του, Σάινθ που ακολουθούσε στην 3η θέση.