Χέρμπερτ: «Ο Σουμάχερ μεθούσε νωρίς στα πάρτι και έσκιζε τα πουκάμισα άλλων»

Τζόνι Χέρμπερτ - Μίκαελ Σουμάχερ

Χέρμπερτ: «Ο Σουμάχερ μεθούσε νωρίς στα πάρτι και έσκιζε τα πουκάμισα άλλων»

Κώστας Τσιακλής 10:48 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:50 - 19.10.2023

Ο Τζόνι Χέρμπερτ θυμήθηκε τα πάρτι που είχαν με τον Μίκαελ Σουμάχερ και αποκάλυψε την όμορφη πλευρά του Γερμανού.

Ο θρύλος της Formula 1, Τζόνι Χέρμπερτ, παραχώρησε δηλώσεις και αποκάλυψε πως ήταν ο Μίκαελ Σουμάχερ στα πάρτι που είχαν στην Αδελαΐδα μετά τον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις γαλλικές Άλπεις. Ήταν 29 Δεκεμβρίου του 2013 όταν ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής, βγήκε εκτός της πίστας του χιονοδρομικού κέντρου, όπου έχασε τον έλεγχο κι έπεσε δυνατά με το κεφάλι πάνω σε έναν βράχο. Ο Γερμανός έμεινε στη ζωή ωστόσο η πραγματική κατάσταση της υγείας του παραμένει άγνωστη καθώς η οικογένειά του και οι δικοί του άνθρωποι αποφεύγουν να προβαίνουν σε συχνές ενημερώσεις.

Ο πρώην οδηγός της Formula 1, Τζόνι Χέρμπερτ θυμήθηκε το παρελθόν και τα πάρτι που είχαν με τον Σουμάχερ στην Αδελαΐδα μετά τον τελευταίο αγώνα της σεζόν. Ο Γερμανός σύγκρινε το πως είναι τώρα και τότε η κατάσταση με τα social media και αποκάλυψε την αστεία εκδοχή του Σουμάχερ. Συγκεκριμένα είπε πως ο Μίκαελ μεθούσε από νωρίς και ξεκίνησε να σκίζει πουκάμισα άλλων για να «ανάψουν» τα πάρτι.

«Ναι, η κοινωνική πλευρά ήταν καλύτερη στην εποχή μου. Το μεγάλο πάρτι που είχαμε ήταν στην Αδελαΐδα μετά τον τελευταίο αγώνα. Όλοι πήγαιναν στο ίδιο μπαρ ή κλαμπ. Ο Μάικλ μεθούσε πολύ νωρίς. Το κόλπο του για το πάρτι ήταν να πάει σε κάποιους και να τους σκίσει το πουκάμισο, με τα κουμπιά να σκάνε παντού. Ήξερες ότι ερχόταν!

Ήταν πιο εύκολο πράγμα τότε. Η Αδελαΐδα ήταν το κύριο χτύπημα. Αυτό που άλλαξε είναι η έλευση των social media. Έχει αλλάξει τα πάντα. Δεν μπορείς να πας πουθενά χωρίς να σε πιάσουν. Ακόμα διασκεδάζουν τώρα, αλλά πρέπει να είναι πιο ελεγχόμενο πίσω από κλειστές πόρτες», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ξέσπασμα Σάρτζεντ: «Όταν ο Χάμιλτον και ο Αλόνσο πήγαν στη F1, είχαν ατελείωτες μέρες δοκιμών»
FORMULA 1

20:31 - 15.10.2023

Ξέσπασμα Σάρτζεντ: «Όταν ο Χάμιλτον και ο Αλόνσο πήγαν στη F1, είχαν ατελείωτες μέρες δοκιμών»

Ο Λόγκαν Σάρτζεντ θα ήθελε να είχε περισσότερες ημέρες δοκιμών στην περίοδο προσαρμογής του στην Formula 1. Η Williams θα αποφασίσει στο τέλος της σεζόν αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Αμερικανού.

Τη διασκέδαση τους θυμήθηκε και ο αδελφός του Μάικλ, Ραλφ Σουμάχερ, που είπε τα εξής: «Είχαμε πολλά θρυλικά πάρτι τότε στο catering του Karlheinz Zimmermann. Οι επιτυχίες που πέτυχε ο Μάικλ. Αλλά ακόμα και τότε, γιορτάζαμε, και ήταν συνήθως στη Σουζούκα, όπου ήταν αρκετά ακραίο. Θυμάμαι σκισμένα παντελόνια και τέτοια, αλλά αυτό είναι μέρος του. Μόλις οδηγήσαμε προς το ξενοδοχείο με περονοφόρο το βράδυ. Ήμουν και εγώ σε αυτό. Ήταν αρκετά διασκεδαστικό. Αναμνήσεις, πολύ όμορφες αναμνήσεις που δεν θα ήθελα να χάσω!».