Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός και ο Πειραιάς είναι υπερήφανοι για το ευρωπαϊκό Super Cup»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

i

©intime

Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός και ο Πειραιάς είναι υπερήφανοι για το ευρωπαϊκό Super Cup»

Νίκος Καλαμπάκας 17:25 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 17.08.2023

Μήνυμα του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για τη διοργάνωση του Super Cup της UEFA στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε το Super Cup της UEFA στον τελικό κόντρα στη Σεβίλλη, που για πρώτη φορά στα χρονικά διεξήχθη σε ελληνικό έδαφος και συγκεκριμένα στο γήπεδο «γεώργιος Καραϊσκάκης» και ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσε τα συγχαρητήριά του τόσο σε όσους εργάστηκαν σκληρά ώστε να είναι έτοιμη η έδρα της ομάδας να φιλοξενήσει τον τελικό, όσο και στους φιναλίστ του.

Ο κ. Μαρινάκης σε ανάρτησή του στα social media τόνισε ότι άπαντες στον Ολυμπιακό και τον Πειραιά αισθάνονται υπερήφανοι για την βραδιά, αφού όπως χαρακτηριστικά σημείωσε «τα μάτια όλου του κόσμου ήταν στραμμένα στο θρυλικό γήπεδο».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Μια μοναδική ποδοσφαιρική βραδιά εχθές, με τον τελικό του UEFA SUPER CUP 2023 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Τα μάτια όλου του κόσμου ήταν στραμμένα στο θρυλικό γήπεδό μας, στον Πειραιά μας, στην ΕΛΛΑΔΑ και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι γι’ αυτό! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά για την επιτυχημένη διοργάνωση αυτού του μεγάλου τελικού!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του Super Cup φέτος, αλλά και στην Σεβίλλη για τη δύναμη και το πάθος που έδειξε σε αυτόν τον δυνατό τελικό!

Για την ιστορία, η Μάντσεστερ Σιτι αναδείχθηκε υπερπωταθλήτρια Ευρώπης στα πέναλτι. Η Σεβίλλη προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, οι Άγγλοι ισοφάρισαν στο δεύτερο και μετά την παράταση η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα πανηγύρισαν τη νίκη.