Το παλικαρίσιο διπλό του ΠΑΟΚ και η τοξικότητα που δεν προέρχεται από τον Λουτσέσκου!

Πανηγυρισμοί παικτών του ΠΑΟΚ

i

©intime

Το παλικαρίσιο διπλό του ΠΑΟΚ και η τοξικότητα που δεν προέρχεται από τον Λουτσέσκου!

Μάνος Τσαλγατίδης 08:30 - 20.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:38 - 20.03.2023

Ο Μάνος Τσαλγατίδης γράφει για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη και τα όσα ντροπιαστικά έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν συνεχίζει να νικά, συνεχίζει να βρίσκει τρόπους να κερδίζει ντέρμπι και συνεχίζει προφανώς να πιστεύει πως έχει πιθανότητες να κάνει το... ριφιφί του αιώνα. Στο Χαριλάου ο Δικέφαλος χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να πάρει ένα παλικαρίσιο διπλό κόντρα στον Άρη.

Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ημίχρονο ο Δικέφαλος παραπατούσε στο αμυντικό κομμάτι. Οι «ασπρόμαυροι» έμοιαζαν να έχουν πάθει κρίση πανικού λόγω της έλλειψης του Ίνγκασον από το κέντρο της άμυνας τους. Η επιλογή του Λουτσέσκου να ξεκινήσει τον Κεντζιόρα στα δεξιά αντί του Σάστρε δεν βγήκε σε καμία περίπτωση. Βέβαια, κατανοώ το σκεπτικό του, καθώς ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχοντας τον αρχηγό του εκτός προτίμησε να χρησιμοποιήσει ένα πιο αμυντικογενή μπακ από τον Ζοάν Σάστρε.

Αποβλήθηκε ο Λουτσέσκου καθώς πέταξε μπουκάλι στην κερκίδα, «F@@ck you» φαίνεται να του είπε ο Καρυπίδης εν συνεχεία (gallery & vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:06 - 19.03.2023

Αποβλήθηκε ο Λουτσέσκου καθώς πέταξε μπουκάλι στην κερκίδα, «F@@ck you» φαίνεται να του είπε ο Καρυπίδης εν συνεχεία (gallery & vids)

Τρομερή ήταν η ένταση στο παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, με τα πνεύματα να οξύνονται λίγα λεπτά πριν τη λήξη που οδήγησε σε διακοπή στο ματς. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου πέταξε μπουκάλι στην κερκίδα με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον διαιτητή, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα υπήρξε ένταση με τον ίδιο και τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο Πολωνός δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, όπως και ο Κάργας βέβαια και στο πρώτο μέρος ο Δικέφαλος είχε τρομερά αμυντικά ζητήματα. Για να είμαι δίκαιος, στο πρώτο μέρος ο Άρης ήταν καλύτερος, αλλά τις δύο-τρεις στιγμές που ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα και να αναπτυχθεί φάνηκε ποια είναι η καλύτερη ομάδα.

Ευτυχώς, ο Λουτσέσκου κατάλαβε τα λάθη του και δεν είχε κανέναν ενδοιασμό στο να κάνει τρεις αλλαγές στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος το ματς πήγε πιο πολύ στην ποιότητα, παρά στη δύναμη και εκεί έλαμψε ο ΠΑΟΚ. Δυστυχώς το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι σταματά εδώ, αφού οι του Άρη αποφάσισαν να κάνουν ροντέο το παιχνίδι.

Κατανοώ πως κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Άρης νιώθει σα να παίζει σε τελικό μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Άλλωστε, αυτό που περνά προς τα έξω είναι ότι οι αγώνες κόντρα στον Δικέφαλο είναι οι πιο σημαντικοί της σεζόν. Αυτό που έγινε όμως το βράδυ της Κυριακής 19/3 στο Χαριλάου ήταν έγκλημα κατά του ποδοσφαίρου. Ο Θόδωρος Καρυπίδης που δεν είναι κάποιος θεσμικός παράγοντας της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο (ως τι άραγε;) και μαζί με τους... φουσκωτούς του προσπάθησε να επιτεθεί στον προπονητή και τους παίκτες του ΠΑΟΚ!

Δηλαδή αυτό δεν είναι τοξικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου είναι; Ο Καρυπίδης που δεν βρίσκεται ούτε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Άρης, ούτε στα στελέχη αυτής πώς βρέθηκε στο χορτάρι; Έχει ο Άρης μήπως θέσεις courtside; Η λίγκα αυτό πως το επιτρέπει; Δηλαδή ο καθένας φοράει μια διαπίστευση και κάνει ό,τι θέλει μέσα στο εκάστοτε γήπεδο;

Και στην τελική η επίθεση στον πάγκο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ γιατί έγινε; Δεν έχει δικαίωμα ο Δικέφαλος να σκοράρει ή να κερδίζει; Τι να κάνουν δηλαδή παίκτες και προπονητής όταν βάζουν γκολ; Να μην πανηγυρίζουν, αλλά να κλαίνε και να ζητάνε συγγνώμη; Ντροπιαστικά πράγματα, που αν γίνονταν στην Τούμπα θα έπαιζαν μέρα νύχτα σε κανάλια, σάιτ και εφημερίδες. Τώρα ήταν απλά ήταν ένα βράδυ Κυριακής.

Όσον αφορά τον διαιτητή οκ, ήταν αυτό που περιμέναμε. Ένας άνθρωπος που δεν μπορούσε να διαχειριστεί την πίεση ενός τέτοιου ματς. Από την άλλη ο Αλβανός στο VAR, παρότι πρόσφατα πήρε την πιστοποίηση για τη συγκεκριμένη θέση ήταν εξαιρετικός. Να λέμε τα καλά να λέμε και τα κακά. Είδε την επαφή στο πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟΚ και σωστά συμβούλεψε τον Σουηδοϊρακινό να πάει στο VAR να δει τη φάση.