Ξαφνικό πρόβλημα στη Γαλλία με δύο βασικούς της παίκτες
i

Ουπαμεκανό και Ραμπιό/ © Screenshot via Twitter

Ξαφνικό πρόβλημα στη Γαλλία με δύο βασικούς της παίκτες

Πάνος Μαλακτάρης • 19:23 - 13.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Ενώ ο ημιτελικός κόντρα στο Μαρόκο πλησιάζει, οι «τρικολόρ» αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που θα μπορούσε να της στερήσει τις υπηρεσίες δύο βασικών στελεχών της

Με κάτι παραπάνω από 24 ώρες να χωρίζουν τη Γαλλία από το μεγάλο ραντεβού με το Μαρόκο για μια θέση στο μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η ατυχία φαίνεται να της χτυπά την πόρτα. Σύμφωνα με όσα διαρρέουν τις τελευταίες ώρες, τόσο ο Ουπαμεκανό όσο και ο Ραμπιό, εμφανίζουν συμπτώματα κρυολογήματος. 

Πως η μητέρα του Εμπαπέ πυροδότησε μεταγραφικά σενάρια του Γάλλου σταρ στη Λίβερπουλ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

13:08 - 13.12.2022

Πως η μητέρα του Εμπαπέ πυροδότησε μεταγραφικά σενάρια του Γάλλου σταρ στη Λίβερπουλ

Η μητέρα του Κιλιάν Εμπαπέ, Φαϊζά Λάμαρη φωτογραφήθηκε να ποζάρει δίπλα σε έναν οπαδό της Λίβερπουλ και να δείχνει το έμβλημα του συλλόγου, «πυροδοτώντας» τις φήμες περί μετακόμισης του Γάλλου αστέρα στο «Άνφιλντ».

Κι αν αρχικά ο πονόλαιμος του πρώτου και η γενική αδιαθεσία του δεύτερου δεν δείχνουν ιδιαίτερα σοβαρά, η ανησυχία υπάρχει πολύ απλά διότι κανείς δεν ξέρει πώς αυτά τα συμπτώματα δύνανται να εξελιχθούν όσο περνούν οι ώρες. Οι «πετεινοί» μετά την πρόκρισή τους σε βάρος της Αγγλίας, θέλουν να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα διατηρήσει τα σκήπτρα του παγκόσμιου πρωταθλητή μετά την Βραζιλία το 1962.    

Για να το πετύχουν ωστόσο αυτό, πρέπει πρώτα να περάσουν το διόλου ευκαταφρόνητο εμπόδιο του Μαρόκου, το οποίο αποκλείοντας την Πορτογαλία έγινε η πρώτη αφρικανική ομάδα που φτάνει στα ημιτελικά ενός μουντιάλ. Όλα λοιπόν θα ξεκαθαρίσουν αύριο, όπου και θα εκτιμηθεί εκ νέου η κατάσταση των δύο Γάλλων παικτών.