Κι επίσημα στην ΑΕ Λεμεσού ο Ανέστης

Γιάννης Ανέστης

Κι επίσημα στην ΑΕ Λεμεσού ο Ανέστης

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:39 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 04.01.2024

Η ΑΕ Λεμεσού ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Ανέστη, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τα χρώματα της Καρμιώτισσας.

Η ΑΕ Λεμεσού βγήκε στην αγορά και βρήκε τον αντικαταστάτη του Μούριελ Μπέκερ. 

Συγκεκριμένα η κυπριακή ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Ανέστη, ο οποίος αγωνιζόταν έως προσφάτως με τα χρώματα της Καρμιώτισσας. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι διάρκειας έως το τέλος της φετινής σεζόν, με δικαίωμα ανανέωσης ακόμη ενός χρόνου. 

Ο Γιάννης Ανέστης στο Sportal: «Τον τελικό του '17 τον χάσαμε λόγω διαιτησίας - Μας είχαν επιτεθεί οπαδοί του ΠΑΟΚ»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

10:00 - 24.05.2023

Ο Γιάννης Ανέστης στο Sportal: «Τον τελικό του '17 τον χάσαμε λόγω διαιτησίας - Μας είχαν επιτεθεί οπαδοί του ΠΑΟΚ»

Ο Γιάννης Ανέστης μίλησε στο Sportal για τις εμπειρίες του τόσο από τους δύο τελικούς Κυπέλλου στους οποίους αγωνίστηκε, τις αναμνήσεις του από την θητεία του στην ΑΕΚ, τον Ματίας Αλμέιδα, το πώς έζησε το εξωτερικό και τέλος έκανε την πρόβλεψή του για το σημερινό (24/05, 20:30) παιχνίδι μεταξύ των δύο Δικεφάλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Λεμεσού: 

«Η ΑΕΛ Λεμεσού ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Γιάννη Ανέστη. Ο Ελλαδίτης διεθνής τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της περιόδου με δικαίωμα ανανέωσης στο Σωματείο μας για ακόμη ένα χρόνο. 

Ο Γιάννης Ανέστη είναι 32 ετών (09/03/1991) και αγωνίστηκε φέτος σε 13 παιχνίδια στο Κυπριακό Πρωτάθλημα με την ομάδα της Καρμιώτισσας. Αγωνίστηκε επίσης μεταξύ άλλων στην ΑΕΚ Αθηνών, στον Παναιτωλικό, στη Σουηδική Γκέτεμποργκ και στην Εθνική Ελλάδας. 

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Ανέστη, στην οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.»