Τεράστια νίκη για την Πάφο με buzzer beater του Ντράγκομιρ

Τεράστια νίκη για την Πάφο με buzzer beater του Ντράγκομιρ

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:59 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:11 - 04.01.2024

Η Πάφος επικράτησε 1-0 του Άρη Λεμεσού, με buzzer beater του Βλαντ Ντράγκομιρ στις καθυστερήσεις, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Με buzzer beater του Βλαντ Ντράγκομιρ η Πάφος επιβλήθηκε στο «Στέλιος Κυριακίδης» κόντρα στον πρωταθλητή Άρη Λεμεσού (1-0), για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta, στο ντέρμπι της νέας εποχής του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Με αυτή την νίκη, η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο έφτασε τους 35 βαθμούς και βρίσκεται μαζί με την Ομόνοια στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Άρης παρέμεινε στους 32 και στην 5η θέση. 

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ και να δημιουργούν καλές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πιο ξεκάθαρες στιγμές. 

Στο 13ο λεπτό ο Σζόκε βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ίβουσιτς, ο οποίος πέντε λεπτά μετά είπε «όχι» και την κεφαλιά του Κακόριν. Μάλιστα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Κροάτης κίπερ δήλωσε πάλι «παρών» και σταμάτησε εντυπωσιακά την κοντινή κεφαλιά του Ουρόσεβιτς

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, αν και όσο περνούσε η ώρα, οι άμυνες γινόντουσαν πιο προσεκτικές, αφού φαινόταν πως ένα γκολ θα έκρινε τον νικητή. Η «ελαφρά ταξιαρχία» είχε και πάλι την μεγαλύτερη ευκαιρία, με το δοκάρι του Μπαμπίκα στο 90 λεπτό. 

Ωστόσο στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε η λύτρωση για την Πάφο. Ο Τάνκοβιτς με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι, η άμυνα του Άρη δεν μπόρεσε να απομακρύνει και τελικά ο Ντράγκομιρ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για την παφιακή ομάδα. 

Πάφος (Χουάν Κάρλος Καρσέδο): Ίβουσιτς, Ικόκο (80′ Δημητρίου), Κβίντα, Γκολντάρ, Μπότσκαϊ (58′ Μελούσο), Ντράγκομιρ, Ναμ, Βαλακάρι (58′ Τουμάσι), Ταβάρες (58′ Τάνκοβιτς), Πέπε (85′ Κανέ), Ζάιρο. 

Άρης Λεμεσού (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Σανέ, Μουσούντα, Ουρόσεβιτς, Καζού, Νίκολιτς (71′ Μπαμπίκα), Σόκε, Μοντνόρ, Στρούσκι (80′ Μπράουν), Κοκόριν, Γκομίς (88′ Σπόλιαριτς).