Με συνολικά έξι απουσίες η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη

Με συνολικά έξι απουσίες η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη

Κώστας Τσίλης 18:49 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:03 - 21.04.2024

Χωρίς Γκατσίνοβιτς, Μάνταλο, Μουκουντί, Πισάρο, αλλά και Γκαρσία και Στάνκοβιτς, ταξίδεψε η ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη

Οι απουσίες του Λιβάι Γκαρσία, του Αρόλντ Μουκουντί και του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, που ήταν δεδομένες ήδη από την Παρασκευή, δεν ήταν οι μοναδικές που έπρεπε ο Ματίας Αλμέιδα να διαχειριστεί για το σημερινό ματς της ΑΕΚ με τον Άρη. Πρόβλημα υπήρξε και με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και με τον Πέτρο Μάνταλο, αλλά και με τον Ροντόλφο Πισάρο.

Ο Σέρβος χαφ είχε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και κρίθηκε πως ανέτοιμος ακόμα και για να μπει στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη. Περίπου κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την περίπτωση του Πισάρο. Και μένει να φανεί στις δυο προπονήσεις που θα μεσολαβήσουν, ποιός εκ των δυο (ή και οι δυο) θα προλάβει να είναι εγκαίρως έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όσο για τον Μάνταλο, έχει δεχθεί ένα κτύπημα και ακόμα και μέχρι και την τελευταία προπόνηση, πονούσε αρκετά. Έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Άρη. Και επίσης και στην περίπτωση του Μάνταλου, οι δυο προπονήσεις της Δευτέρας και της Τρίτης, θα κρίνουν αν θα δώσει το παρών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.