Η ΑΕΚ δεν έχει λόγο να ψάξει για σέντερ φορ τον Γενάρη
i

Ματίας Αλμέιδα, Λιβάι Γκαρσία/©intime

Η ΑΕΚ δεν έχει λόγο να ψάξει για σέντερ φορ τον Γενάρη

Κώστας Τσίλης 18:39 - 17.11.2023

Μπορεί οι Τούρκοι να έφεραν στο προσκήνιο θέμα Μπακαμπού, ωστόσο η θέση του σέντερ φορ είναι η τελευταία που η ΑΕΚ χρειάζεται να κοιτάξει για ενίσχυση τον Ιανουάριο

Η ΑΕΚ είχε την... τιμητική της σήμερα από τον τουρκικό Τύπο, καθώς η αρχή έγινε με τον Τάσο Μπακασέτα και συνεχίστηκε με τον Σεντρίκ Μπακαμπού. Βεβαίως το δημοσίευμα περί ενδιαφέροντος για τον επιθετικό της Γαλατασαράι, η Ένωση έσπευσε άμεσα να το διαψεύσει ως εντελώς ανυπόστατο. Αλλά ακόμα και αν δεν το έκανε, είναι πολύ προφανές πως έχει λογική βάση ένα τέτοιου είδους σενάριο. 

Ίσως η τελευταία θέση που η ΑΕΚ θα χρειαζόταν και θα έψαχνε ενίσχυση στην μεταγραφική αγορά του Γενάρη, είναι αυτή του σέντερ φορ. Είναι, βλέπετε, μια θέση στην οποία η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι υπερπλήρης σε επιλογές. Και μάλιστα έχει ποιοτικούς παίκτες και με τα υψηλότερα συμβόλαια στο ρόστερ. Υπάρχει ο Λιβάι Γκαρσία, που μόλις το περασμένο καλοκαίρι επέκτεινε και το συμβόλαιο του, επέστρεψε από τραυματισμό και μάλιστα άνοιξε και λογαριασμό για φέτος στο σκοράρισμα. 

Ο Αλμέιδα και η ΑΕΚ περιμένουν πολλά από τον επιθετικό από το Τρινιντάντ. Εξ ου και δεν παραχωρήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, παρά τις δελεαστικές προτάσεις από την Λανς. Και δεν φαίνεται να υπάρχει καμία απολύτως πρόθεση ή και προοπτική, αυτό να συμβεί κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Επίσης υπάρχει για την θέση του φορ και ο Έκι Πόνσε, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Έλτσε και μάλιστα με πολύ υψηλό ποσό. 

«Η ΑΕΚ θέλει τον Μπακαμπού»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:54 - 17.11.2023

«Η ΑΕΚ θέλει τον Μπακαμπού»

Δημοσίευμα της εφημερίδας Sabah αναφέρει πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται ζωηρά για την περίπτωση του Μπακαμπού, ο οποίος ψάχνεται για να φύγει από την Γαλατασαράι - Η θέση της ΑΕΚ

Μπορεί ακόμα να μην έχει βρει ρυθμό στο σκοράρισμα. Όμως ο Αλμέιδα πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Αργεντινού φορ αλλά και στην αποτελεσματικότητα του. Και επίσης δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα απολύτως θέμα αποχώρησης ούτε του Πόνσε τον Γενάρη. Ενώ στο ρόστερ της ΑΕΚ υπάρχει ακόμα και ο Τομ Φαν Βέερτ. Δεν παίζει πολύ, τελειώνει το συμβόλαιο το προσεχές καλοκαίρι, αλλά προς το παρόν είναι παίκτης της ομάδας. Ενώ υπό συγκεκριμένες συνθήκης, σε θέση φορ μπορεί να παίξει και ο Σέρχιο Αραούχο. Επομένως ο Αλμέιδα δεν έχει κανέναν λόγο, με τα δεδομένα που υπάρχουν, να ψάξει τον Γενάρη για σέντερ φορ.