«Η ΑΕΚ θέλει τον Μπακαμπού»

«Η ΑΕΚ θέλει τον Μπακαμπού»

Κώστας Τσίλης 14:54 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:29 - 17.11.2023

Δημοσίευμα της εφημερίδας Sabah αναφέρει πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται ζωηρά για την περίπτωση του Μπακαμπού, ο οποίος ψάχνεται για να φύγει από την Γαλατασαράι - Η θέση της ΑΕΚ

Το περασμένο καλοκαίρι και όσο ο Σεντρίκ Μπακαμπού έκανε τα... ταξίδια ανάμεσα σε Εμιράτα και Κωνσταντινούπολη, υπήρξε μεταγραφικό σενάριο που τον είχε εμπλέξει με την ΑΕΚ. Αυτό το σενάριο, επαναφέρει σήμερα στο προσκήνιο η τουρκική εφημερίδα Sabah. Κυρίως διότι ο 32χρονος επιθετικός ψάχνει τρόπο για να φύγει από την Γαλατασαράι, διότι από την ΑΕΚ τέτοιο ζήτημα δεν τίθεται. 

Σύμφωνα με το τουρκικό δημοσίευμα, "η ΑΕΚ έχει βάλει στην μεταγραφική της ατζέντα τον Μπακαμπού ακόμα και για την χειμερινή μεταγραφική αγορά και μάλιστα η Γαλατασαράι γνωρίζει γι αυτό το ενδιαφέρον". Οι Τούρκοι επισημαίνουν πως και ο 32χρονος θα ήθελε να φύγει από την Γαλατά, αλλά και η ομάδα θα ήταν θετική σε μια τέτοια εξέλιξη, διότι η συνεργασία τους δεν έχει εξελιχθεί καλά αυτό το διάστημα. Άλλωστε ο Μπακαμπού έχει μικρό χρόνο συμμετοχής και έχει σκοράρει μόνο ένα γκολ, απέναντι στην Μπάγερν για το Champions League. 

Βεβαίως η ΑΕΚ την δεδομένη χρονική στιγμή, έχει τρεις σέντερ φορ. Τον Λιβάι Γκαρσία, τον Έκι Πόνσε αλλά ακόμα και τον Τομ Φαν Βέερτ. Προφανώς ο Ολλανδός είναι με το ένα πόδι στην έξοδο. Άλλωστε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ λήγει το καλοκαίρι και παίζει και ελάχιστα. Όμως Γκαρσία και Πόνσε έχουν συμβόλαια και μάλιστα πολύ υψηλά. Επομένως δεν φαίνεται να υπάρχει βάση στο δημοσίευμα. Άλλωστε και από την ΑΕΚ το προσπερνούν το δημοσίευμα, ως εκτός πραγματικότητας. "Εντελώς αβάσιμα όσα λένε οι Τούρκοι" έλεγαν από την Ένωση.