«Ο Μπακασέτας δεν θα μείνει στην Τράμπζονσπορ και η ΑΕΚ ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτηση του»

Τάσος Μπακασέτας

i

©Intime

«Ο Μπακασέτας δεν θα μείνει στην Τράμπζονσπορ και η ΑΕΚ ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτηση του»

Κώστας Τόπας 09:03 - 17.11.2023

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία ο Τάσος Μπακασέτας δεν θα μείνει και τη νέα σεζόν στην Τράμπζονσπορ με την ΑΕΚ να καραδοκεί για την απόκτησή του.

Τραμπζονσπόρ και Τάσος Μπακασέτας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Πριν από μεριλές εβδομάδες, η πρωταθλήτρια Τουρκίας το 2021-22, προσέφερε στον 30χρονο Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό νέο τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, η απάντηση που έλαβε από τον «Baka», σύμφωνα με τους Τούρκους, ήταν αρνητική.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του και τη φετινή σεζόν (τρία γκολ και μία ασίστ σε δέκα εμφανίσεις) έχουν κάνει τους ιθύνοντες της τουρκικής ομάδας να επιθυμούν διακαώς την ανανέωση του συμβολαίου του Τάσου Μπακασέτα. Ωστόσο, βλέποντας πως οι διαπραγματεύσεις δεν κυλούν ιδανικά, δεν θα ήθελαν να τον χάσου ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι κι έτσι προτιμάνε να τον πουλήσουν τον Ιανουάριο, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Fanatik».

Το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει μάλιστα ότι η νταμπλούχος Ελλάδας, ΑΕΚ έχει στόχο να προσθέσει τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας στο δυναμικό της.

«Την ώρα που κάποιες γερμανικές και ιταλικές ομάδες έχουν παρακολουθήσει στενά τον Μπακασέτα τα τελευταία χρόνια, υπάρχει η πληροφορία ότι το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είναι το πιο σοβαρό. Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ έχει στόχο να προσθέσει τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας στο δυναμικό της», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της «Fanatik». Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ την τριετία 2016-19, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα, πριν μετακομίσει στην Τουρκία και την Αλάνιασπορ.

Επιπλέον το δημοσίευμα τονίζει ότι ο προπονητής Αμπντουλάχ Αβτσί δεν έχει συναντηθεί με τον Τάσο Μπακασέτα για να μιλήσουν για το μέλλον του στην ομάδα και όταν γίνει αυτή τη συνάντηση, θα ξεκαθαριστεί πως θα εξελιχθεί το θέμα του αρχηγού της εθνικής μας ομαδας.