«Έσπασε» ξανά τα κοντέρ ο Αραούχο, προπονήθηκε κανονικά από σήμερα

Αραούχο

i

©intime

«Έσπασε» ξανά τα κοντέρ ο Αραούχο, προπονήθηκε κανονικά από σήμερα

Κώστας Τσίλης 15:45 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:50 - 05.01.2024

Για ακόμα μια φορά ανέτρεψε όλες τις εκτιμήσεις ο αρχηγός της ΑΕΚ και μπήκε στις προπονήσεις πολύ νωρίτερα απ' ότι αναμενόταν.

Το είχατε διαβάσει ήδη από χθες στο Sportal.gr, πως ο Σέρχιο Αραούχο είχε πατήσει το... γκάζι στην δουλειά που έκανε στις προπονήσεις στα Σπάτα. Όμως ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν φόρτσαρε απλώς, αλλά... απογειώθηκε. Ήδη από σήμερα επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. 

Το ερώτημα είναι πλέον, τι σημαίνει αυτό πρακτικά. Και η απάντηση προφανώς και θα δοθεί μέσα στο γήπεδο. Υπό την έννοια πως για άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας, θα χρειαζόταν και χρόνος για να κερδιθεί το χαμένο έδαφος. Για τον Αραούχο όμως, πάντα τα δεδομένα είναι διαφορετικά, καθώς τα κοντέρ τα... σπάει. 

Δεν θα αποτελέσει δηλαδή και καμία τεράστια έκπληξη, αν ο αρχηγός της ΑΕΚ μπει στην αποστολή ακόμα και για το ντέρμπι της Κυριακής στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό. Εξαιρετικά δύσκολο εως και απίθανο για την βασική ενδεκάδα. Όμως παρουσία στον πάγκο, δεν αποκλείεται καθόλου. Ίσως και ένας μικρός χρόνος συμμετοχής. Παρόλο που πιο ρεαλιστικός στόχος είναι το ματς του κυπέλλου με τον Άρη