Επίσημο: Νέος πρόεδρος της Stoiximan Super League ο Λυσάνδρου

Μηνάς Λυσάνδρου

i

©Intime

Επίσημο: Νέος πρόεδρος της Stoiximan Super League ο Λυσάνδρου

Sportal newsroom 14:45 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 05.01.2024

O Μηνάς Λυσάνδρου είναι ο νέος πρόεδρος της Stoiximan Super League, έπειτα από την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η Stoiximan Super League έμεινε ακέφαλη μετά από την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από τον προεδρικό θώκο και προσωρινά χρέη προέδρου τις τελευταίες εβδομάδες ασκούσε η Κάτια Κοξένογλου.

Ωστόσο, στο Διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού που έλαβε χώρα την Παρασκευή (05/01) ανακοινώθηκε ο νέος πρόεδρος της Stoiximan Super League, ο Μηνάς Λυσάνδρου. Ο νυν CEO του ΟΦΗ είχε ασκήσει τα συγκεκριμένα καθήκοντα και στο πρόσφατο παρελθόν (αποχώρησε πριν από 2,5 χρόνια) έχοντας το ρόλο του προέδρου για συνολικά 14 μήνες.

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη «μάχη» του Big 4
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:47 - 19.12.2023

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη «μάχη» του Big 4

Μετά από 14 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, με τη «μάχη» του τίτλου να αναμένεται αμφίρροπη. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες το «Big 4» σε ότι αφορά την κατάκτηση;

Ο έμπειρος παράγοντας ανέλαβε ξανά το χρίσμα έχοντας τη στήριξη των περισσότερων ομάδων, από τη στιγμή μάλιστα που δεν είχε αντίπαλο για τη θέση. Συγκεκριμένα ο 44χρονος νομικός έλαβε 13 ψήφους, με τον Ολυμπιακό να είναι η μοναδική ομάδα που καταψήφισε, ενώ υπέρ ψήφισε και η ΕΠΟ, με τον Βόλο να απέχει από τη διαδικασία.

«Κατά τις σημερινές αρχαιρεσίες, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εξελέγη κατά πλειοψηφία ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου, Α' Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Λίγκας.