«Ευπρόσδεκτοι οι οπαδοί της ΑΕΚ στο Άμστερνταμ, δεν ψάχνουν για μπελάδες οι Έλληνες»

Οπαδοί ΑΕΚ

i

©Intime

«Ευπρόσδεκτοι οι οπαδοί της ΑΕΚ στο Άμστερνταμ, δεν ψάχνουν για μπελάδες οι Έλληνες»

Sportal newsroom 11:14 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:14 - 12.12.2023

Το «λουκέτο» των γηπέδων στο ελληνικό πρωτάθλημα έγινε πρώτο θέμα στην Ολλανδία, με τα Μέσα να στέκονται μάλιστα και στην άφιξη των οπαδών της ΑΕΚ στο Άμστερνταμ ενόψει του αγώνα με τον Άγιαξ.

Τη διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών για δύο μήνες, αποκόβοντας κατά αυτόν τον τρόπο τον υγιή φίλαθλο κόσμο από το ποδόσφαιρο, ανακοίνωσε την Δευτέρα (11/12) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης. Η είδηση αυτή έγινε γνωστή φυσικά και στην Ολλανδία.

Εκεί όπου την προσεχή Πέμπτη (14/12, 22:00) η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Με αφορμή τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και την άφιξη των οπαδών της Ένωσης στο Άμστερνταμ, εκπρόσωπος του δημάρχου του Άμστερνταμ επισήμανε στο AT5 πως οι οπαδοί της Ένωσης είναι ευπρόσδεκτοι. Υπογράμμισε μάλιστα, ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» θα μεταβούν στην Ολλανδία με επιθετικές διαθέσεις.

«Όπως πάντα, είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Αλλά μέχρι τώρα δεν έχουμε κανένα στοιχείο ότι οι Έλληνες οπαδοί που θα ταξιδέψουν, ψάχνουν για μπελάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά.