Ο Ηλίας Πουρσανίδης υποψήφιος για πρόεδρος της Λίγκας

Ηλίας Πουρσανίδης

i

©Intime

Ο Ηλίας Πουρσανίδης υποψήφιος για πρόεδρος της Λίγκας

Sportal newsroom 11:06 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 12.12.2023

Ο Ηλίας Πουρσανίδης φαίνεται πως είναι ο βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην προεδρία της Super League, σε περίπτωση που γίνει δεκτή η πρόταση μομφής εναντίον του.

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Άρης ζήτησαν να τελειώσει εδώ και τώρα από την προεδρία της Λίγκας, καθώς τον θεωρούν υπαίτιο για όλα τα τελευταία γεγονότα που εκθέτουν ομάδες που δεν ευθύνονται για τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Σε περίπτωση που γίνει δεκτή η πρόταση μομφής εναντίον του, η οποία θα τεθεί σήμερα προς ψήφιση στο ΔΣ που θα διεξαχθεί σήμερα το μεσημέρι μέσω τηλεδιάσκεψης. τότε ο Ηλίας Πουρσανίδης του ΟΦΗ φαίνεται πως είναι ο... εκλεκτός για να αναλάβει τα ηνία της Superleague 1.

Ο 51χρόνος Έλληνας πρώην ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή είναι ο αντιπρόεδρος στον ΟΦΗ, στον οποίο βρίσκεται εδώ και μία ολόκληρη πενταετία. Ως ποδοσφαιριστής στο παρελθόν αγωνίστηκε τόσο με τη φανέλα της κρητικής ομάδας, όσο κι εκείνη των Ολυμπιακού, Ηρακλή και Χαϊδαρίου.

Ποιοι αναμένεται να στηρίξουν την πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:13 - 11.12.2023

Ποιοι αναμένεται να στηρίξουν την πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη

Κρίσιμο αποδεικνύεται ότι θα είναι το αυριανό Δ.Σ. της Super League, καθώς μετά την απόφαση των ΑΕΚ, Άρη, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το Δ.Σ της Super League είναι προγραμματισμένο για σήμερα 12/12 στις 15:00 οπότε μέχρι τότε δεν αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις επί του θέματος.