Τσατάλης: «Με την εκστρατεία fake news δεν θα πετύχετε τίποτα»

Τάσος Τσατάλης

i

©Intime

Τσατάλης: «Με την εκστρατεία fake news δεν θα πετύχετε τίποτα»

Sportal newsroom 20:24 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:37 - 17.05.2024

Ο επικεφαλής γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης, έκανε μία οργισμένη ανάρτηση στα social media σχετικά με τα δημοσιεύματα για τον Ματίας Αλμέιδα.

Θέση για τα δημοσιεύματα σχετικά με τον Ματίας Αλμέιδα πήρε ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης!

Συγκεκριμένα, ο Τσατάλης προχώρησε σε μία οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, τονίζοντας ότι «δεν λέτε να καταλάβετε πως με fake news δεν θα πετύχετε τίποτα» και πως «επειδή πρόκειται για την ΑΕΚ, περιμένουμε παραιτήσεις ή απολύσεις».

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη

«Δε λέτε να καταλάβετε πως με την εκστρατεία fake news δεν θα πετύχετε τίποτα. Ανύπαρκτες μηνύσεις, καταθέσεις που δεν έχουν ζητηθεί και φυσικά δεν έχουν δοθεί ποτέ…Συνεχίστε. Επειδή όμως πρόκειται για την ΑΕΚ, περιμένουμε αν υπάρχει αξιοπρέπεια, παραιτήσεις ή απολύσεις».

ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει καμία μήνυση εις βάρος του Αλμέιδα»

Είναι γεγονός πως από την Κυριακή το βράδυ και μετά το περιστατικό με την αντίδραση του Ματίας Αλμέιδα μετά το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, έχουν ειπωθεί και έχουν ακουστεί πολλά ανυπόστατα και ουκ ολίγα... τέρατα. Ειδικά μέχρι να βγει στην δημοσιότητα το βίντεο, που ξεκαθαρίζει ακριβώς την εικόνα για το περιστατικό.

Όμως σήμερα υπήρξαν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία έχει υποβληθεί... προφορική μήνυση στον Αλμέιδα και ως εκ τούτου σχηματίζεται δικογραφία. Η αντίδραση της ΑΕΚ ήταν άμεση. "Δεν υπάρχει απολύτως καμία μήνυση, ούτε προφορική, ούτε γραπτή, ούτε τίποτα" τόνιζαν από την ΑΕΚ και ξεκαθάριζαν πως "όλα αυτά είναι ασυναρτησίες".

Ο Αλμέιδα (θα) είναι πάντα συνεπής στην στάση ζωής του
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

04:20 - 01.05.2024

Ο Αλμέιδα (θα) είναι πάντα συνεπής στην στάση ζωής του

Το περιστατικό μετά την λήξη του ματς στην Τούμπα αφού είχε... δράση, δεδομένα θα είχε αντίδραση γιατί έτσι (θα) είναι πάντα ο Αλμέιδα και (θα) αναλαμβάνει και την ευθύνη, αλλά και το διπλό καλό που έκανε στην ΑΕΚ - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Έτσι κι αλλιώς, ο όρος προφορική μήνυση δεν έχει καμία νομική ισχύ. Θα πρέπει να μετατραπεί σε γραπτή μήνυση, προκειμένου να κινηθούν οι όποιες διαδικασίες. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση, από την ΑΕΚ είναι ξεκάθαροι πως δεν υπάρχει ούτε προφορική, ούτε πολύ περισσότερο γραπτή μήνυση.

Από την ΑΕΚ επίσης, διέψευδαν κατηγορηματικά και κάποια άλλα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο Αλμέιδα έχει δώσει κατάθεση στο τμήμα αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους. "Δεν έχει γίνει ουδέποτε αυτό και μάλιστα είναι απορίας άξιο πως γράφονται τέτοια πράγματα" σχολίαζαν από την Ένωση.