Κανονικά στο πρόγραμμα ο Ρότα, παραμένουν εκτός Γκαρσία και Στάνκοβιτς (vids)

Λάζαρος Ρότα

i

©Intime

Κανονικά στο πρόγραμμα ο Ρότα, παραμένουν εκτός Γκαρσία και Στάνκοβιτς (vids)

Κώστας Τσίλης 10:48 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 17.04.2024

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Λάζαρος Ρότα κι έτσι υπολογίζεται κανονικά για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη την Κυριακή (21/04, 19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μετά τη νίκη επί του Άρη με 2-0 στην «OPAP Arena», οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το ματς απέναντι στους Θεσσαλονικείς την Κυριακή (21/04, 19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στόχος των «κιτρινόμαυρων» δεν είναι άλλος πέρα από την κατάκτηση μίας ακόμα νίκης, προκειμένου να διατηρηθούν στην βαθμολογία των playoffs της Stoiximan Super League.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (17/04), ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Λάζαρο Ρότα να ακολουθεί κανονικό πρόγραμμα. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός δέχθηκε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα από τον Οντουμπάτζο και υπήρχε ανησυχία για την κατάστασή του. Ωστόσο, ο 26χρονος μπακ είναι καλά και γι' αυτό και προπονήθηκε σήμερα (17/04) σε φουλ ρυθμούς.

Οταν ο διαιτητής του ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ είχε καταγγείλει χτύπημα στα γεννητικά όργανα μετά το Ολυμπιακός - ΑΕΚ (vids)
CONFERENCE LEAGUE

06:07 - 17.04.2024

Οταν ο διαιτητής του ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ είχε καταγγείλει χτύπημα στα γεννητικά όργανα μετά το Ολυμπιακός - ΑΕΚ (vids)

Ο Ιταλός elite διαιτητής Νταβίντε Μάσα που ορίστηκε στη ρεβάνς της Τούμπας, μεταξύ ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ (18/04, 22:00), είχε διευθύνει πέρυσι το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κι είχε γράψει στο Φύλλο Αγώνα ότι αισθάνθηκε χτύπημα στα γεννητικά όργανα, ενώ ήταν στη φυσούνα.

Από εκεί και πέρα στη προπόνηση στα Σπάτα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα (17/04) ο Λιβάι Γκαρσία, όπως και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Η κατάσταση και των δύων μένει να φανεί και τις επόμενες ημέρες, ενόψει της αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη.

Οσον αφορά τον Νορντίν Άμραμπατ, ο Μαροκινός εξτρέμ ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα. Τέλος, ο Μουκουντί αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και αποχώρησε από την προπόνηση αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό.