Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία

Ματίας Αλμέιδα

i

© Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:24 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:19 - 12.11.2023

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το ματς με τη Λαμία στην «OPAP Arena».

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία το βράδυ της Κυριακής (12/11) στην «OPAP Arena» για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η νίκη είναι μονόδρομος για την Ένωση -μετά και από το «στραβοπάτημα» με την Κηφισιά- καθώς θέλει να πάει στη διακοπή... ήρεμη, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας θα κυνηγήσει να φύγει από τη Νέα Φιλαδέλφεια με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προκειμένου να διατηρηθεί στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα του Δικεφάλου με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα των «κιτρινόμαυρων». Θυμίζουμε εκτός είναι οι Ρότα, Γιόνσον, Άμραμπατ, όπως και οι Γαλανόπουλος, Χατζισαφί και Ζίνι.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς, με τους Σιντιμπέ, Βίντα, Κάλενς και Μοχαμάντι να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Σιμάνσκι-Πινέδα, στις πτέρυγες οι Ελίασον (δεξιά) και Γκατσίνοβιτς (αριστερά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Λιβάι Γκαρσία, με τον Αραούχο πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Κάλενς, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο.