Μαζί με τη χρηματιστηριακή αξία, «εκτοξεύεται» και η «τρέλα» του Μελισσανίδη για τον Γκαρσία

Λιβάι Γκαρσία

i

©Intime

Μαζί με τη χρηματιστηριακή αξία, «εκτοξεύεται» και η «τρέλα» του Μελισσανίδη για τον Γκαρσία

Κώστας Τσίλης 21:45 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:05 - 11.03.2024

Όσο ο Γκαρσία βάζει γκολ «ποιήματα» όπως αυτό στην Λαμία, αυξάνεται εκτός από την χρηματιστηριακή του αξία και η "τρέλα" που έχει γι' αυτόν ο Μελισσανίδη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του παίκτη στην ΑΕΚ

Δεν έχει περάσει παρά μόνον ένας μήνας, από τότε που ο Δημήτρη Μελισσανίδης είχε μπει στα αποδυτήρια του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας και φώναξε στον Λιβάι Γκαρσία εκείνο το "γι αυτό ρε, δεν θα σε πουλήσω ποτέ".

Ήταν μετά από ένα (ακόμα) ρεσιτάλ... σκοραρίσματος που είχε δώσει μέσα στο γήπεδο, ο επιθετικός της ΑΕΚ από το Τρινιντάντ. Είναι σχεδόν βέβαιο, πως εαν ο Μελισσανίδης είχε ταξιδέψει χθες στην Λαμία, ίσως και πάλι να έμπαινε μετά το ματς στα αποδυτήρια για να πει μια ανάλογη ατάκα στον Γκαρσία.

Ο Λιβάι πέτυχε δυο πανέμορφα γκολ στην πρεμιέρα των Play Offs. Και ειδικά το πρώτο, είναι απ' αυτά που κάνουν τον κόσμο να σηκώνεται όρθιος και να αποθεώνει. Σίγουρα αυτή θα ήταν και η αντίδραση του Μελισσανίδη στο πρώτο γκολ του Γκαρσία με την Λαμία. Άλλωστε αυτός ο τρόπος που ο σκοράρει ο Λιβάι, είναι ένας από τους βασικούς λόγους, που ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έχει "τρέλα" με τον παίκτη. Μια "τρέλα" που την έχει εκφράσει και στο ίδιο πολλές φορές.

Άλλωστε δεν υπάρχει μεγαλύτερη απτή απόδειξη αυτής της "τρέλας", από τον τρόπο που ο Μελισσανίδης λειτούργησε το περασμένο καλοκαίρι. Τόσο με την διαχείριση της τεράστιας πρότασης της Λανς, όσο και με την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Γκαρσία. Ο Μελισσανίδης "γουστάρει" να βλέπει τον Λιβάι στην ΑΕΚ. Στην κυριολεξία. Και όσο βάζει γκολ ο Γκαρσία σαν αυτό στην Λαμία, δεν ανεβάζει μόνο την χρηματιστηριακή του αξία, αλλά και την "τρέλα" που έχει γι αυτό ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης.

Είχατε διαβάσει στο Sportal.gr, πως εκείνη η ατάκα που είχε πει ο Μελισσανίδης στα αποδυτήρια στον Γκαρσία, δεν απέχει απ' αυτό που πραγματικά σκέφτεται. Και όπως αποδείχθηκε από την απάντηση που έδωσε χθες σε σχετική ερώτηση, είναι κάτι που το έχει καταλάβει και ο ίδιος ο Λιβάι. Ξέρει καλά δηλαδή ο Γκαρσία, πως θα πρέπει να προκύψει κάτι πολύ μεγάλο και ελκυστικό, για να πειστεί το καλοκαίρι ο Μελισσανίδης να φύγει από το "δεν πωλείται ο Λιβάι".

Φυσικά αυτό εννοείται πως δεν είναι κάτι που καθόλου δεν μπορεί να αποκλειστεί. Όπως και είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο σε κάτι που θα ήθελε πολύ ο Γκαρσία. Άλλωστε αυτό έχει καταστεί σαφές στον παίκτη και το περασμένο καλοκαίρι, όταν ανανέωσε το συμβόλαιο του. Όμως προς το παρόν, ο Λιβάι αισθάνεται στην ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς καλύτερα απ' οπουδήποτε αλλού. Και αυτό είναι κάτι που επίσης παίζει τον ρόλο του.