Με καθυστέρηση ξεκίνησε το φιλικό της ΑΕΚ - Η προθέρμανση και η ενδεκάδα που επέλεξε ο Αλμέιδα (vid)

ΑΕΚ

i

© Intime

Με καθυστέρηση ξεκίνησε το φιλικό της ΑΕΚ - Η προθέρμανση και η ενδεκάδα που επέλεξε ο Αλμέιδα (vid)

Κώστας Τσιακλής 15:08 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:24 - 08.07.2023

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Αντβέρπ στο δεύτερο της φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Το παιχνίδι ξεκίνησε με καθυστέρησε 15 λεπτών. Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Αλμέιδα. Δείτε πλάνα από την προθέρμανση της Ένωσης.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην Ολλανδία στο πλαίσιο της βασικής της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δίνει αυτή τη στιγμή το δεύτερο της φιλικό απέναντι στη βελγική, Αντβέρπ. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με 15 λεπτά καθυστέρηση (14:45 αντί 14:30) καθώς κάποιοι από τους υπεύθυνους δεν έφτασαν έγκαιρα στο «Μπονσουίλ», όπου διεξάγεται το φιλικό. Ο απεσταλμένος μας, Κώστας Τσίλης, βρίσκεται στην Ολλανδία και μετέφερε πλάνα από τη προθέρμανση της ΑΕΚ λίγο πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο φιλικό με την Αντβέρπ:

Ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια. Η τετράδα στην άμυνα αποτελείται από τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί. Στη μεσαία γραμμή βρίσκονται οι Σιμάνσκι, Ελίασον, Άμραμπατ και Γιόνσον ενώ ο Τσούμπερ θα κινείται κοντά στον Φαν Βέερτ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Ελίασον, Άμραμπατ, Γιόνσον, Τσούμπερ, Φαν Βέερτ