Στιγμές χαλάρωσης για τον Άμραμπατ παρέα με τον αδερφό του και τον Καμαβινγκά

Στιγμές χαλάρωσης για τον Άμραμπατ παρέα με τον αδερφό του και τον Καμαβινγκά

Sportal newsroom 21:06 - 25.06.2023

Την ώρα που το τοπίο σχετικά με το μέλλον του στην ΑΕΚ δεν έχει ξεκαθαρίσει, ο Νορντίν Άμραμπατ κάνει διακοπές στην πατρίδα του, μαζί με τον αδερφό του Σοφιάν και τον Εντουάρντο Καμαβινγκά.

Ο μήνας έχει ήδη φτάσει 25 και το συμβόλαιο του Νορντίν Άμραμπατ με την ΑΕΚ λήγει σε 5 μέρες. Θεωρητικά δεν χρειάζεται ούτε καν για τυπικούς λόγους να βγάλει σχετική ανακοίνωση η «Ένωση» για το μέλλον του Μαροκινού. Αν λήξει το συμβόλαιο και η Ένωση δεν το ανανεώσει, ο Άμραμπατ μπορεί να συνεχίσει όπου θέλει την καριέρα του, απλά και όμορφα. 

Στην πράξη όμως, ο Δικέφαλος όπως και όλες οι ομάδες, συνηθίζουν να βγάζουν σχετικές ανακοινώσεις. Άλλωστε πριν από δύο εβδομάδες η ΑΕΚ το έπραξε με τον Γιώργο Τζαβέλλα, το συμβόλαιο του οποίου έληγε και δεν επρόκειτο να ανανεωθεί. Επομένως το γεγονός πως δεν έχει υπάρξει κάτι τέτοιο και με τον Άμραμπατ, ίσως κάτι να σημαίνει για τις σκέψεις των ανθρώπων της ΑΕΚ. Θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες...

Όπως και να 'χει, την ώρα που τα πάντα σχετικά με το μέλλον του είναι ανοιχτά, ο Μαροκινός εξτρέμ απολαμβάνει τις διακοπές του, περνώντας στιγμές χαλάρωσης στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην πόλη Μαρακές, παρέα με τον αδερφό του Σοφιάν και τον Εντουάρντο Καμαβινγκά της Ρεάλ Μαδρίτης.