ΑΕΚ: Ο Χατζισαφί έβγαλε ολόκληρο το ντέρμπι με πολύ άσχημο σχίσιμο στα δάκτυλα
i

Εχσάν Χατζισαφί/©intime

ΑΕΚ: Ο Χατζισαφί έβγαλε ολόκληρο το ντέρμπι με πολύ άσχημο σχίσιμο στα δάκτυλα

Κώστας Τσίλης 19:13 - 09.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:15 - 09.01.2023

Ένα πολύ ζόρικο τραυματισμό είχε ο Χατζισαφί ανάμεσα στα δάχτυλα του χεριού, παρόλα αυτά έβγαλε ολόκληρο το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Όταν προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ο Εχσάν Χατζισαφί βρέθηκε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους, ήταν πολύ φανερό πως κάτι σοβαρό είχε συμβεί. Παρόλα αυτά θεωρήθηκε πως ο συναγερμός είχε λήξει, όταν ο Ιρανός μετά από τις πρώτες βοήθειες, μπήκε και συνέχισε μέχρι τέλους το ματς. Και ήταν και πολύ καλός.

Όμως η πραγματικότητα είναι πως ο Χατζισαφί δεν είχε κάτι επιπόλαιο. Το ακριβώς αντίθετο. Από την σύγκρουση με τον Μπερνάρντ, είχε ένα πολύ βαθύ σχίσιμο ανάμεσα στα δάκτυλα του χεριού. Τόσο βαθύ, που χρειάστηκε να του έγιναν πρόχειρα ράμματα για να συνεχίσει το ματς. 

Είναι δεδομένο πως έτσι όπως ήταν ο τραυματισμός του και παρά τις πρώτες βοήθειες, ο Χατζισαφί υπέφερε πολύ καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ωστόσο ήταν επιλογή του ίδιου να μείνει στο ματς μέχρι τέλους και να μην γίνει αλλαγή. Ο Ματίας Αλμέιδα είχε σηκώσει από την πρώτη στιγμή τον Λάζαρο Ρότα και περίμενε το σήμα του Ιρανού για να αποφασίσει. Επίσης έχει σημασία το γεγονός πως στο σημείο που βρίσκεται ο τραυματισμός, δεν θα επηρεάσει την παρουσία του Χατζισαφί στα επόμενα παιχνίδια.