Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό - Βασικός ο Αθανασιάδης, τι συνέβη με Στάνκοβιτς

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό - Βασικός ο Αθανασιάδης, τι συνέβη με Στάνκοβιτς

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:30 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 31.03.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά την ενδεκάδα της ΑΕΚ για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena».

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena» το βράδυ της Κυριακής (31/03, 20:30) στο δεύτερο χρονικά μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super Leauge, αφού παίζεται και το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Είναι ξεκάθαρο πως για την Ένωση υπάρχει ένα και μόνο αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τους Πειραιώτες και αυτό δεν είναι άλλο από τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή και να αυξήσει τη διαφορά της από τον τέταρτο Ολυμπιακό στους οκτώ βαθμούς, ενώ παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά της και από τον ηττημένο του ζευγαριού Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ ή και από τους δύο σε περίπτωση ισοπαλίας.

Από την άλλη πλευρά, για τους Πειραιώτες το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί ουσιαστικά έναν «τελικό», καθώς σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος θα είναι πολύ δύσκολο να καλύψει τη διαφορά των οκτώ βαθμών από την κορυφή και να κυνηγήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα του μεγάλου ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα των «κιτρινόμαυρων», με τον Γιώργο Αθανασιάδη να είναι κάτω από τα δοκάρια αντί του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, που έχει κάποιες ενοχλήσεις.

Έτσι λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης, με τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Σιμάνσκι-Γιόνσον θα είναι το δίδυμο στον άξονα, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Γκατσίνοβιτς (αριστερά) και Άμραμπατ (δεξιά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Λιβάι Γκαρσία, με τον Πινέδα από πίσω του.

Η ΑΕΚ ξέρει τι εστί «διαβολοβδομάδα» με τρία ντέρμπι και ο Αλμέιδα... χαμογελά!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:08 - 30.03.2024

Η ΑΕΚ ξέρει τι εστί «διαβολοβδομάδα» με τρία ντέρμπι και ο Αλμέιδα... χαμογελά!

Η συνθήκη των τριών ντέρμπι μέσα σε μία εβδομάδα είναι γνώριμη για την ΑΕΚ από την περσινή σεζόν και ο Ματίας Αλμέιδα έχει κάθε λόγο να χαμογελά, αφού η τύχη του έκλεισε το μάτι την κατάλληλη στιγμή.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Πινέδα, Λιβάι Γκαρσία.