Ο «καυτός» Λιβάι Γκαρσία ξέρει πώς να πληγώνει τον Ολυμπιακό

Λιβάι Γκαρσία

i

©Intime

Ο «καυτός» Λιβάι Γκαρσία ξέρει πώς να πληγώνει τον Ολυμπιακό

Κώστας Τόπας 10:58 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 31.03.2024

Ο Ολυμπιακός αποτελεί έναν εκ των αγαπημένων αντιπάλων του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής (31/03, 20:30) θα επιδιώξει να διευρύνει το σερί που έχει στο σκοράρισμα κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (31/3, 20:30) στην «OPAP Arena» τον Ολυμπιακό, για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα την διατηρήσει στην κορυφή της κατάταξης.

Η νταμπλούχος Ελλάδος, με δύναμη τον κόσμο της και την κατάμεστη «OPAP Arena», θα είναι πάνοπλη και με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με τους Πειραιώτες γνωρίζοντας πως ένα νικηφόρο αποτέλεσμα θα βγάλει off επί της ουσίας τους «ερυθρόλευκους» από το πρωτάθλημα και θα δώσει τεράστια ώθηση στην ομάδα για τα ματς με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ που ακολουθούν σε διάστημα λίγων ημερών.

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Ματίας Αλμέιδα έχει πολλές διαθέσιμες λύσεις στα χέρια του και μάλιστα σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν που ακολουθούν τρία ντέρμπι σε επτά ημέρες. Ο Λιβάι Γκαρσία αποτελεί τον άσο στο μανίκι του Αργεντινού τεχνικού για το σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής (31/3, 20:30) στη Νέα Φιλαδέφεια. Ο 26χρονος επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάκο προέρχεται από μία εξαιρετική εμφάνιση στην πρεμιέρα των playoffs, καθώς σημείωσε δύο τέρματα κόντρα στη Λαμία μέσα σε διάστημα 12 λεπτών που αγωνίστηκε, ως αλλαγή.

Σήμερα (31/3) ο Λιβάι Γκαρσία θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις του, όντας εκ των πολυτιμότερων της ΑΕΚ στα ντέρμπι και πόσω μάλλον στα παιχνίδια με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Εως τώρα, η ομάδα του Πειραιά είναι μία από τις «αγαπημένες» ομάδες του 26χρονου επιθετικού της Ένωσης, καθώς έχει καταφέρει να σκοράρει πέντε φορές και να μοιράσει και δύο ασίστ στα 15 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί εναντίον της.

Χαρακτηριστικό είναι πως και στις τρεις νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό που έχει αγωνιστεί, ο Λιβάι Γκαρσία έχει καταφέρει να βάλει τέσσερα τέρματα.

Με αυτόν τον τρόπο, κάθε φορά που ο Λιβάι Γκαρσία συναντάει τον Ολυμπιακό «οργιάζει». Φέτος μάλιστα στον πρώτο γύρο απουσίαζε από το ντέρμπι στην «OPAP Arena», ωστόσο στο Φάληρο κατάφερε να βρει δίχτυα και να συμβάλει τα μέγιστα ώστε η ΑΕΚ να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με 2-1.

Το βράδυ της Κυριακής (31/3, 20:30) ο Λιβάι Γκαρσία θα επιδιώξει να διευρύνει αυτό το σερί που έχει χτίσει κόντρα στον Ολυμπιακό και παράλληλα να βοηθήσει την ομάδα του να διευρύνει τη διαφορά στην κορυφή, κάνοντας ακόμη ένα βήμα για το repeat του τίτλου.