Οργή στην ΑΕΚ με Daily Mail: «Ξέρουμε τη διαδρομή πληροφόρησής της, καημός τους το γήπεδο της ΑΕΚ»
i

Opap Arena/intime

Οργή στην ΑΕΚ με Daily Mail: «Ξέρουμε τη διαδρομή πληροφόρησής της, καημός τους το γήπεδο της ΑΕΚ»

Κώστας Τσίλης 19:01 - 13.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:47 - 13.08.2023

Με σκληρά λόγια σχολίασαν στην ΑΕΚ το δημοσίευμα της Daily Mail που αφενός συντηρεί το σενάριο περί οπαδικού ραντεβού αφετέρου κάνει λόγο για ανησυχία της UEFA για τον τελικό του Conference στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ένα δημοσιεύματα της Daily Mail με... εικασίες σχετικά με ανησυχία της UEFA για τον τελικό του Conference League στην Opap Arena, μετά τα γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας, προκάλεσε την οργή των ανθρώπων της ΑΕΚ. Ειδικά από τη στιγμή που επίσης στο ίδιο δημοσίευμα, συντηρείται το ανυπόστατο σενάριο περί οπαδικού ραντεβού. 

«Το τι κρύβεται πίσω από το δημοσίευμα της Daily Mail κι από που πηγάζουν αυτά, το καταλαβαίνουν και μικρά παιδιά», σχολίαζαν δεικτικά κύκλοι της ΠΑΕ και τόνιζαν πως «τις ξέρουμε αυτές τις... διαδρομές πληροφόρησης. Ο καημός τους είναι το γήπεδο της ΑΕΚ, δεν μπορούν να κρατηθούν. Δυστυχώς ούτε τώρα πάνω από έναν νεκρό». Για την ΑΕΚ φυσικά και αποτελεί κόκκινη γραμμή, κάθε προσπάθεια να διαστρεβλωθούν τα γεγονότα που οδήγησαν στην δολοφονία του Μιχάλη. Εξ ου και πάντα αντιδρά άμεσα. 

Daily Mail: «Ραντεβού οπαδών στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ανησυχία της UEFA για τον τελικό του Conference»

Το δημοσίευμα της Daily Mail, που προκάλεσε την οργή της Ένωσης, ανέφερε ότι «η UEFA ανησυχεί για τη διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League στην Αθήνα μετά από βίντεο που δείχνουν χούλιγκαν της ΑΕΚ να έχουν προσυνεννοηθεί μοιραία μάχη με οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που είδαν έναν 29χρονο να μαχαιρώνεται μέχρι θανάτου».

Το ρεπορτάζ ξεκινάει με εκτενή αναφορά στα όσα έγιναν πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ την περασμένη Δευτέρα και οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη. Στη συνέχεια επισημαίνεται ότι «η UEFA να ανησυχεί πλέον για τη διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League στον τόπο διεξαγωγής τον Μάιο».

Η Daily Mail κάνει λόγο για ραντεβού των οπαδών, που οδήγησαν στην τραγική δολοφονία. «Υπήρχαν αρχικές υποψίες ότι η μοιραία σύγκρουση ανάμεσα σε αντίπαλα σύνολα οπαδών των ultras ήταν τυχαία και αυθόρμητη, ωστόσο νέα πλάνα που δημοσιεύτηκαν στο Twitter αφηγούνται την ιστορία ενός προσχεδιασμένου ραντεβού», σημειώνεται σχετικά.

«Οι άσχημες σκηνές προκάλεσαν φόβους από την UEFA ότι ο χώρος μπορεί να μην είναι ασφαλής για τη φιλοξενία του τελικού της Conference League που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 29 Μαΐου», παραθέτει το σχετικό ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας.