Με Βίντα και Αραούχο αλλά χωρίς Γκατσίνοβιτς η αποστολή της ΑΕΚ για το Ζάγκρεμπ
i

Σέρχιο Αραούχο, Ντομαγκόι Βίντα/intime

Με Βίντα και Αραούχο αλλά χωρίς Γκατσίνοβιτς η αποστολή της ΑΕΚ για το Ζάγκρεμπ

Κώστας Τσίλης 13:06 - 13.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:10 - 13.08.2023

Η ΑΕΚ αναχωρεί αύριο το πρωί για το Ζάγκρεμπ για το πρώτο ματς με τη Ντιναμό και ο Αλμέιδα έκανε τις τελικές του επιλογές για την αποστολή

Έτσι κι αλλιώς η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Και άπαντες μέσα στην ομάδα να προσπαθήσουν να διαχειριστούν και την θλίψη και τον πόνο για το φονικό στη Νέα Φιλαδέλφεια την προηγούμενη Δευτέρα. Άλλωστε πλέον η ΑΕΚ μπαίνει σε ρυθμούς συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Ευρώπη. Με αρχή την Τρίτη στο Ζάγκρεμπ απέναντι στη Ντιναμό. 

Η Ένωση έκανε σήμερα την τελευταία προπόνηση της επί ελληνικού εδάφους, καθώς αύριο το πρωί "πετάει" για την Κροατία. Με τον Ματίας Αλμέιδα να κάνει και τις τελικές του επιλογές ως προς την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Ζάγκρεμπ. Ο Ντομαγκόι Βίντα έχει προσθέσει προπονήσεις στα πόδια του και πλέον είναι πολύ πιο έτοιμος. Πιθανότατα και για την βασική ενδεκάδα. Ενώ πολύ πιο έτοιμος είναι και ο Σέρχιο Αραούχο. Εξ ου και αμφότεροι βρίσκονται κανονικά στην αποστολή για το πρώτο ματς με τη Ντιναμό. 

Αντίθετα ο Αλμέιδα αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος χαφ πηγαίνει πολύ καλύτερα. Όμως κρίθηκε πως ακόμα είναι ανέτοιμος και γι αυτό και ο Αργεντινός τεχνικός επέλεξε να μην τον πάρει στην αποστολή που αύριο το πρωί θα ταξιδέψει για το Ζάγκρεμπ. Επίσης εκτός αποστολής και ο Έκι Πόνσε. 

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το πρώτο ματς με τη Ντιναμό: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Ρότα, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Βίντα, Μουκουντί, Μήτογλου, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Άμραμπατ, Πισάρο, Τσούμπερ, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Μαχαίρας, Ελίασον.