Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:27 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:27 - 08.10.2023

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ στο ματς με τον Παναιτωλικό στην «OPAP Arena».

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην «OPAP Arena» το βράδυ της Κυριακής (8/10, 19:30) για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η Ένωση έρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Άγιαξ για το Europa League, ενώ στο τελευταίο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα γνώρισε την ήττα από τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα ανάμεσα στον Δικέφαλο και τους Αγρινιώτες έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Ο Αργεντινός τεχνικός προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον -κάτι το οποίο συνηθίζει να κάνει-, προκειμένου να δώσει ανάσα σε κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του. 

Από 'κει και πέρα, εκτός είναι ο Στίβεν Τσούμπερ λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί, ενώ παρών δεν θα είναι και ο Κώστας Γαλανόπουλος λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στην προπόνηση. Επίσης, εκτός έμειναν οι Νταμιάν Σιμάνσκι και Μιλάντ Μοχαμάντι, ενώ νοκ άουτ είναι και ο Λιβάι Γκαρσία, που έχει υποστεί θλάση.

Έτσι λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς, με τους Ρότα, Βίντα, Κάλενς και Χατζισαφί να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Γιόνσον-Πινέδα, Πισάρο (αριστερά) και Ελίασον στις πτέρυγες (δεξιά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μάνταλος, με τον Αραούχο από πίσω του.

Δείτε την ενδεκάδα της ΑΕΚ: