Η πρώτη αντίδραση των οπαδών της ΑΕΚ όταν είδαν τον Μπακασέτα (gallery)

Η πρώτη αντίδραση των οπαδών της ΑΕΚ όταν είδαν τον Μπακασέτα (gallery)

Sportal newsroom 19:25 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:28 - 24.04.2024

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού βγήκαν για την καθιερωμένη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο της «OPAP Arena» πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο Τάσος Μπακασέτας τράβηξε τα... βλέμματα (και όχι μόνο) των φίλων της Ένωσης.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena» το βράδυ της Τετάρτης (24/04, 20:30) στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Η Ένωση είναι πρωτοπόρος με 72 βαθμούς και θέλει τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή και να αυξήσει τη διαφορά της από τους «πράσινους», που βρίσκονται από πίσω της με 71 βαθμούς.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα στον Δικέφαλο και το Τριφύλλι, οι παίκτες του τελευταίου βγήκαν -όπως συνηθίζεται άλλωστε- για την αναγνωριστική τους βόλτα στον αγωνιστικό χώρο της «OPAP Arena».

Και φυσικά, αυτός που τράβηξε τα... βλέμματα των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ ήταν ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος έχει φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» στο παρελθόν. Οι αποδοκιμασίες από πλευράς του κόσμου ήταν έντονες, όμως δεν κράτησαν πολύ, ενώ στη συνέχεια ο Έλληνας μεσοεπιθετικός και οι συμπαίκτες του αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη βόλτα των παικτών του Παναθηναϊκού στην «OPAP Arena»: