Σπουδαίο φιλικό «διπλό» της Βραζιλίας στο Wembley κόντρα στην Αγγλία με πρωταγωνιστή τον 17χρονο Έντρικ

Σπουδαίο φιλικό «διπλό» της Βραζιλίας στο Wembley κόντρα στην Αγγλία με πρωταγωνιστή τον 17χρονο Έντρικ

Δημήτρης Χούπης 22:56 - 23.03.2024

Η Βραζιλία πήρε ένα σπουδαίο φιλικό «διπλό» επί της Αγγλίας της οποίας επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του 17χρονου Έντρικ.

Η Βραζιλία πήρε σπουδαίο «διπλό» στο Wembley κόντρα στην Αγγλία της οποίας επικράτησε με 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός δεν ήταν και ο πιο γρήγορος, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν την εστία του αντιπάλου, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Αμφότερες οι ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι, αρχικά η Βραζιλία με τον Βινίσιους και στη συνέχεια η Αγγλία με τον Ντέκλαν Ράις. Στο 18΄ τα «Τρία Λιοντάρια» έχασαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Όλι Γουότκινς, ο οποίος πήρε την μπάλα από τον Φόντεν, αλλά η προσπάθειά του πήγε πάνω από τα δοκάρια του Μπέντο.

Η μεγαλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους ήταν στο 36ο λεπτό για τη «σελεσάο», με τον Πακετά να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Πίκφορντ του είπε «όχι».

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν ακόμα πιο χαμηλός. Ωστόσο η Βραζιλία βρήκε το γκολ στο 81ο λεπτό. Ο Βινίσιους μπήκε στην περιοχή πλάσαρε, ο Πίκφορντ του είπε «όχι», αλλά ο Έντρικ πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία. Αυτό μάλιστα ήταν και το πρώτο τέρμα του 17χρονου με τη «Σελεσάο».