Σάουθγκεϊτ για τις φήμες που τον συνδέουν με τη Γιουνάιτεντ: «Έχουν προπονητή, είναι ασέβεια να μιλάμε γι' αυτό»

Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ

i

©intime

Σάουθγκεϊτ για τις φήμες που τον συνδέουν με τη Γιουνάιτεντ: «Έχουν προπονητή, είναι ασέβεια να μιλάμε γι' αυτό»

Δημήτρης Χούπης 22:41 - 22.03.2024

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μίλησε για τις φήμες που τον συνδέουν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέγοντας ότι είναι ασέβεια να γίνονται τέτοιες κουβέντες από τη στιγμή που η ομάδα έχει προπονητή.

Πολλές είναι οι φήμες που κάνουν λόγο ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αρχίσει να αναζητά προπονητή, λόγω της αστάθειας που υπάρχει στην ομάδα στην ομάδα τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Ένας από τους τεχνικούς που έχουν ακουστεί είναι ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, για τον οποίο έχει ειπωθεί μάλιστα πως ο νέος ιδιοκτήτης της Γιουνάιτεντ τον έχει βάλει στο... μάτι.

Λέγεται μάλιστα ότι ο Ράτκλιφ έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία με τον Άγγλο προπονητή και ελπίζει πως θα του δώσει απάντηση αρκετά σύντομα. Το συμβόλαιο του Σάουθγκεϊτ με την Εθνική Αγγλίας ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη, δηλαδή μετά το Euro το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο ιδιοκτήτης του 25% της ομάδας θεωρεί πως ο Άγγλος τεχνικός μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δύσκολα θα μείνει στα «τρία λιοντάρια». Ο 53χρονος λοιπόν κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του στη συνέντευξη Τύπου για το φιλικό παιχνίδι της Αγγλίας με τη Βραζιλία, σχολιάζοντας ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προπονητή.

Μάλιστα τόνισε πως είναι ασέβεια να δημιουργούνται τέτοιες φήμες από τη στιγμή που ο Έρικ Τεν Χαχ είναι ο τεχνικός της ομάδας. «Οι φήμες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Έχουν προπονητή και είναι ασέβεια να μιλάμε γι' αυτό.

Είμαι ο προπονητής της Αγγλίας. Έχω μια δουλειά, να προσπαθήσω και να τους δώσω το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Δεν έχω τίποτα να πω», ήταν τα λόγια του Σάουθγκεϊτ.

Ράτκλιφ για το ποιον προτιμάει να κατακτήσει την Premier League: «Τους μισώ όλους, είναι όλοι αντίπαλοί μας»
PREMIER LEAGUE

16:59 - 19.03.2024

Ράτκλιφ για το ποιον προτιμάει να κατακτήσει την Premier League: «Τους μισώ όλους, είναι όλοι αντίπαλοί μας»

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ μιλώντας σε ένα podcast ρωτήθηκε για το ποιον θέλει να κατακτήσει τη φετινή Premier League, απατώντας ότι μισεί και τις τρεις ομάδες, αφού όλες είναι αντίπαλες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 53χρονος προπονητής βρίσκεται στα «τρία λιοντάρια» από το 2016, μετά το Euro του ίδιου έτους. Έκτοτε ο Σάουθγκεϊτ έχει οδηγήσει την Αγγλία στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στη Ρωσία, στον τελικό του Euro το 2021, ενώ στο Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ αποκλείστηκε από τη Γαλλία στα προημιτελικά.