Ο Χέντερσον μετάνιωσε που πήγε στη Σαουδική Αραβία - «Ήταν λάθος μου»

Ο Χέντερσον μετάνιωσε που πήγε στη Σαουδική Αραβία - «Ήταν λάθος μου»

Στέλιος Βαρδάκης 17:59 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 14.03.2024

Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ και νυν του Άγιαξ Τζόρνταν Χέντερσον παραδέχθηκε ότι μετάνιωσε πο υ πήγε από τη Λίβερπουλ στην Αλ Ετιφάκ.

Ο Τζόρταν Χέντερσον το περασμένο καλοκαίρι ολοκλήρωση τη συνεργασία του με τη Λίβερπουλ κι αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα αρκετών ακόμα παικτών και να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Ο διεθνής Άγγλος μέσος υπέγραψε με την Αλ Ετιφάκ, με προπονητή τον Στίβεν Τζέραρντ, αλλά σε μικρό χρονικό διάστημα κατάλαβε ότι δεν πήρε την σωστή απόφαση. Αυτό υποστήριξε ο ίδιος κι έτσι επέστρεψε στην Ευρώπη, όπου πλέον αγωνίζεται στον Άγιαξ.

«Στους πέντε μήνες που ήμουν στη Σαουδική Αραβία έμαθα πολλά για τον εαυτό μου. Ποια είναι τα κίνητρά μου; Γιατί παίζω ποδόσφαιρο; Έχω το ποδόσφαιρο στο αίμα μου, τώρα το ξέρω. Ο ανταγωνισμός αναπτύσσεται στη Σαουδική Αραβία, αλλά εγώ δεν έχω πειστεί μέχρι στιγμής. Έκανα λάθος που πήγα εκεί», είπε ο Χέντερσον στην ολλανδική εφημερίδα «Het Parool».

Ο ίδιος πλέον νιώθει χαρούμενος στον Άγιαξ και σχολίασε: «Επέστρεψα για να ζήσω τις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές, όπως συνέβη με την Άστον Βίλα για το Europa League.

Χέντερσον: «Με πόνεσε, αλλά η απόφαση της Λίβερπουλ να φύγω πέρυσι ήταν σωστή»
PREMIER LEAGUE

13:18 - 07.03.2024

Χέντερσον: «Με πόνεσε, αλλά η απόφαση της Λίβερπουλ να φύγω πέρυσι ήταν σωστή»

Ο Χέντερσον αποχώρησε από τη Λίβερπουλ ύστερα από δώδεκα χρόνια συνεχόμενης παρουσίας, κάτι που του κόστισε πολύ, ωστόσο είχε έρθει η ώρα για να συμβεί κάτι τέτοιο, ενώ ο Άγγλος μέσος θέλησε να ευχηθεί στον Γιούργκεν Κλοπ να κλείσει με όμορφο τρόπο τη θητεία του στους «reds».

Θέλω να κάνω την έκπληξη μαζί με τους συμπαίκτες μου. Όταν με αποδοκιμάζουν, μου δίνει περισσότερο κίνητρο. Θέλω να δείξω σε όλους όσοι με κρίνουν ότι κάνουν λάθος και η καριέρα μου δεν επηρεάζεται».