Άνω κάτω ο Άγιαξ: Τα έβαλαν με τον Φαν'τ Σχιπ οι παίκτες του «Αίαντα» με τα πολλά ρεπό που δίνει

Τζον Φαν'τ Σχιπ

i

©intime

Άνω κάτω ο Άγιαξ: Τα έβαλαν με τον Φαν'τ Σχιπ οι παίκτες του «Αίαντα» με τα πολλά ρεπό που δίνει

Δημήτρης Χούπης 19:29 - 01.03.2024

Μια μερίδα των παικτών του Άγιαξ τα έχει βάλει με τον προπονητή της ομάδας, Τζον Φαν'τ Σχιπ, λόγω των πολλών ρεπό που τους δίνει.

Η σεζόν που διανύουμε είναι σίγουρα εφιαλτική για τον Άγιαξ, με τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν να την αφήσουν πίσω τους. Ο «Αίαντας» βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος, 29 βαθμούς πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας.

Την ίδια ώρα στο Conference League η ολλανδική ομάδα πέρασε με δυσκολία το εμπόδιο της Μπόντο/Γκλιμτ και πέρασε στους «16» της διοργάνωσης. Όπως είναι λογικό λοιπόν, η όλη κατάσταση της φετινής χρονιάς έχει δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα στην ομάδα.

Τα νεύρα και οι διαφωνίες δεν λείπουν, κάτι που εκδηλώνεται με το παραμικρό. Στη σημερινή προπόνηση μάλιστα μια μερίδα παικτών του Άγιαξ έκανε ατομική προπόνηση, παρόλο που ο Τζον Φαν'τ Σχιπ τους είχε δώσει ρεπό.

Πιο αναλυτικά, φαίνεται ότι μια μερίδα ποδοσφαιριστών της ομάδας είναι δυσαρεστημένοι με τα πολλά ρεπό που τους δίνει ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος. Ο Ολλανδός προπονητής παρά τα τρία αρνητικά αποτελέσματα τις προηγούμενες μέρες, έδωσε τρεις μέρες άδεια στους παίκτες αυτή την εβδομάδα.

Σκάνδαλο με το VAR σε αγώνα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Η ατάκα του προπονητή των Κροατών για τον ΠΑΟΚ
CONFERENCE LEAGUE

17:34 - 01.03.2024

Σκάνδαλο με το VAR σε αγώνα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Η ατάκα του προπονητή των Κροατών για τον ΠΑΟΚ

Σάλος έχει προκληθεί στην Κροατία με τον νέο έντονο διάλογο των διαιτητών στο VAR του αγώνα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη Ριέκα. Τι είπε ο προπονητής της Ντιναμό για τη διαιτησία στην Κροατία και η ατάκα του για τον ΠΑΟΚ.

Αυτό το γεγονός έκανε έξαλλους τους παίκτες, οι οποίοι πιστεύουν ότι η κακή εικόνα που παρουσιάζουν είναι αποτέλεσμα των λίγων προπονήσεων. Μάλιστα ο Φαν'τ Σχιπ κλήθηκε να απαντήσει για αυτό το συμβάν λέγοντας: «Η πολύ σκληρή προπόνηση δεν είναι πάντα η λύση σε τέτοιες καταστάσεις».