«Έχετε ξαναδεί πιο διεφθαρμένο διαιτητή;»: Οργή των Νορβηγών για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου

O Τάσος Σιδηρόπουλος

i

© Intime

«Έχετε ξαναδεί πιο διεφθαρμένο διαιτητή;»: Οργή των Νορβηγών για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:14 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:16 - 23.02.2024

Μέσω Twitter ξέσπασαν οι οπαδοί της Μπόντο Γκλιμτ, με αφορμή τη διαιτησία που είχε ο Τάσος Σιδηρόπουλος στο παιχνίδι με τον Άγιαξ, για τα playoffs του Europa Conference League.

Η Μπόντο Γκλιμτ αποδείχθηκε... σκληρό καρύδι κόντρα στον Άγιαξ, αφού χρειάστηκαν 120 λεπτά αγώνα έως ότου αποκλειστεί από του Europa Conference League. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με πολλά παράπονα από τους Νορβηγούς, η οποίοι θεωρούσαν πως ο Τάσος Σιδηρόπουλος είχε την ευθύνη για τον αποκλεισμό τους.

Η γκρίνια αφορούσε πολλά κομμάτια, όπως π.χ. το πειθαρχικό κομμάτι, εντούτοις το αποκορύφωμα ήταν η φάση στο 49'. Σε εκείνο το λεπτό το σουτ του Μπέργκ σταμάτησε πάνω στη γραμμή από τον Σόσα, ο οποίος όμως χρησιμοποίησε το χέρι του. Ο Σιδηρόπουλος έλεγξε τη φάση στο VAR και τελικά δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών, θεωρώντας πως πριν την παράβαση υπάρχει φάουλ του Μόους στον τερματοφύλακα, Ραμάι.

Εντούτοις, οι φίλοι των γηπεδούχων είχαν διαφορετική άποψη, θεωρώντας πως δεν υπάρχει κανέναν φάουλ και πως έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπερ της ομάδας τους. Κάπως έτσι ήρθε και το ξέσπασμα, με τους οπαδούς της Μπόντο Γκλιμτ να τα «χώνουν» στον Έλληνα διαιτητή μέσω Twitter.

«Πιέζαμε τον Άγιαξ για 97 λεπτά αλλά ο κορυφαίος τους παίκτης, Σιδηρόπουλος, δούλεψε σκληρά για να τους κρατήσει στο παιχνίδι. Έχετε ξαναδεί πιο διεφθαρμένο διαιτητή», ανέφερε ένας υποστηρικτής της Μπόντο Γκλιμτ

«Ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν θα πρέπει να ξανασφυρίξει ποτέ στο Europa Conference League μετά την σημερινή του επίδοση. Τι ντροπή;», ανέφερε ένας δεύτερος.

Μάλιστα, αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός πως στην ανάρτηση που έκανε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο για το παιχνίδι και την πρόκριση του Άγιαξ, τα σχόλια των φίλων της Μπόντο Γκλιμτ ήταν αμέτρητα. Στην πλειονότητά τους αφορούσαν επίθεση κατά του ρέφερι, με αρκετούς από τους Νορβηγούς να χαρακτηρίζουν τον Σιδηρόπουλο «πουλημένο».