Ο Αγουέρο διέψευσε τις φήμες περί επιστροφής στην αγωνιστική δράση (vid)

Ο Αγουέρο διέψευσε τις φήμες περί επιστροφής στην αγωνιστική δράση (vid)

Κώστας Τόπας 09:52 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 27.02.2024

Ο Σέρχιο Αγουέρο διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση για λογαριασμό της Ιντεπεντιέντε του Κάρλος Τέβες.

Ο Σέρχιο Αγουέρο έφυγε από την Μπαρτσελόνα λόγω προβλημάτων που σχετίζονται με την καρδιά τον Δεκέμβριο του 2021 και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί ξανά. Ωστόσο, από την Αργεντινή αναφέρθηκε ότι ο πρώην επιθετικός, ως αποτέλεσμα της βελτίωσης της ασθένειάς του, θα μπορούσε να επιστρέψει στα γήπεδα και πιο συγκεκριμένα, στον σύλλογο καταγωγής του, την Ιντεπεντιέντε του Κάρλος Τέβες ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις.

Ο πρώην διεθνής Αργεντινός έχει αναλάβει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με έμφαση σε μια ροή που έκανε στο κανάλι του στο Twitch. «Τα νέα θα φτάσουν σε πολλούς. Είναι εντελώς ψέμα. Δεν πρόκειται να προπονηθώ με την Ιντεπεντιέντε. Μερικές φορές ξέρουν ότι εφευρίσκουν πράγματα, γιατί μόλις τις προάλλες μίλησα με τον καρδιολόγο μου και μου είπε ότι είμαι καλά. Αλλά προφανώς, για να επιστρέψω για να προπονηθώ σε επίπεδο Πρώτης Κατηγορίας θα χρειαζόταν να κάνω πολλές προπονήσεις».

Η Σαουδική Ομοσπονδία ανοίγει έρευνα μετά τη νέα άσεμνη χειρονομία του Κριστιάνο (vid)
REST OF THE WORLD

13:56 - 26.02.2024

Η Σαουδική Ομοσπονδία ανοίγει έρευνα μετά τη νέα άσεμνη χειρονομία του Κριστιάνο (vid)

Η Σαουδική Ομοσπονδία αποφάσισε, να ξεκινήσει έρευνα μετά τη νέα άσεμνη χειρονομία του Κριστιάνο Ρονάλντο, αυτή τη φορά σε οπαδούς της Αλ Σαμπάμπ, οι οποίοι πίκαραν τον Πορτογάλο αστέρα, φωνάζοντας το όνομα του Λιονέλ Μέσι.

Ο Σέρχιο Αγουέρο υπέστη καρδιακή αρρυθμία τον Νοέμβριο του 2021 σε έναν αγώνα που έπαιζε για την Μπαρτσελόνα, για τον οποίο χρειάστηκε να σταματήσει για μερικούς μήνες για να υποβληθεί σε μια σειρά ιατρικών μελετών. Στη συνέχεια, κατέληξε στο συμπέρασμα, ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών, ότι η καλύτερη απόφαση για την υγεία του ήταν να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Από τότε, έχει στραφεί πλήρως στον κόσμο του streaming, έναν χώρο στον οποίο έχει απογειωθεί.