'Αιβαν Τόνεϊ: «Είμαι απογοητευμένος από την τιμωρία»

Μπρέντφορντ

i

© Photo by Marc Atkins/Getty Images

'Αιβαν Τόνεϊ: «Είμαι απογοητευμένος από την τιμωρία»

Κώστας Τσιακλής 21:49 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:49 - 17.05.2023

Ο επιθετικός της Μπρέντφορντ, Άιβαν Τόνεϊ, αντέδρασε μέσω insta story για την τιμωρία που του επιβλήθηκε για παράνομο στοιχηματισμό.

Ο επιθετικός της Μπρέντφορντ, Άιβαν Τόνεϊ, εξέφρασε την απογοήτευση του μέσω ιστορίας στο ίνσταγκραμ για την τιμωρία οκτώ μηνών που του επιβλήθηκε για παράνομο στοιχηματισμό.

Η Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την απόφαση της για την τιμωρία του Άιβαν Τόνεϊ για τις κατηγορίες περί παράνομου στοιχηματισμού. Συγκεκριμένα ο Άγγλος επιθετικός της Μπρέντφορντ δέχτηκε οχτώ μήνες αποκλεισμού.

Ο Τόνεϊ σχολίασε την απόφαση αυτή και είπε: «Είμαι απογοητευμένος για το ότι δεν θα παίξω στους επόμενους οκτώ μήνες. Οι γραπτοί λόγοι για την απόφαση της Επιτροπής δεν έχουν ακόμα δημοσιευθεί, οπότε δεν θα κάνω κάποιο άλλο σχόλιο σε αυτό το σημείο, πέραν του να ευχαριστήσω την οικογένεια τους φίλους μου, την Μπρέντφορντ και τους φιλάθλους μας για τη συνεχή υποστήριξή τους, καθώς ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Τώρα επικεντρώνομαι στην επιστροφή στο παιχνίδι που αγαπώ τη νέα σεζόν».

Ο διεθνής φορ είχε κατηγορηθεί για 262 παραβιάσει μεταξύ τις 25 Φεβρουαρίου του 2017 μέχρι τις 23 Ιανουαρίου του 2023. Από αυτές η FA απέσυρε τις τριάντα, ενώ ο Τόνεϊ δήλωσε ένοχος για τις υπόλοιπες 232. Ακόμη δέχτηκε χρηματικό πρόστιμο 50.00 λιρών και προειδοποιήθηκε για τυχόν παρόμοια συμπεριφορά στο μέλλον.

Οι κυρώσεις επιβλήθηκαν από ανεξάρτητη ρυθμιστική επιτροπή μετά από προσωπική ακρόαση. Ο αποκλεισμός τοy ισχύει μέχρι τις 16 Ιανουαρίου του 2024. Παρόλα αυτά θα μπορέσει κανονικά να επιστρέψει στις προπονήσεις με την ομάδα του τους τελευταίους τέσσερις μήνες του αποκλεισμού του από τις 17 Σεπτεμβρίου του 2023.

Κατά τη διάρκεια των παραβιάσεών του ο Άγγλος φορ έχει αγωνιστεί στις Σκάνθορπ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ, Γουίγκαν, Πιτέρμπορο και φυσικά την Μπρέντφορντ. Λέγεται ότι η ομάδα του Λονδίνου θα εξετάσει τις επόμενες κινήσεις της, για τον πρώτο της σκόρερ. Ο Τόνεϊ θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα για τις «μέλισσες», αφού τη φετινή σεζόν έχει βρει δίχτυα είκοσι φορές όντας πίσω μόνο από τον Έρλινγκ Χάαλαντ και τον Χάρι Κέιν.