«Πλήγμα» στην Άρσεναλ - Τέλος η σεζόν για Μαρτινέλι
i

Μαρτινέλι / © Intime

«Πλήγμα» στην Άρσεναλ - Τέλος η σεζόν για Μαρτινέλι

Κώστας Τσιακλής 17:38 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 17.05.2023

Σοβαρός αποδεικνύεται ο τραυματισμός του Γκάμπριελ Μαρτινέλι, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να χάνει πιθανότατα και τα δύο τελευταία παιχνίδια της Άρσεναλ στην Premier League.

Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στην Άρσεναλ αφού ο ακραίος επιθετικός της ομάδας, Γκάμπριελ Μαρτινέλι, θα χάσει τα τελευταία δύο παιχνίδια της ομάδας του στην Premier League.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος τραυματίστηκε από ένα μαρκάρισμα του Μόισες Καϊσέδο νωρίς στο παιχνίδι της Άρσεναλ κόντρα στη Μπράιτον (0-3) την περασμένη Κυριακή (14/05). Έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ο Μαρτινέλι διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ζημιά στους συνδέσμους του αστραγάλου.

Κάπως έτσι ο Βραζιλιάνος θα μείνει εκτός δράσης τις επόμενες εβδομάδες και θα απουσιάσει τόσο από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (20/04, 19:30), όσο και από τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στη Γουλβς (28/05, 18:30). Πάντως όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος της The Athletic, Ντέιβιντ Ορνστάιν, ο εξτρέμ της Άρσεναλ πιθανόν να προλάβει κανονικά την προετοιμασία της ερχόμενης σεζόν.

Τα πράγματα φάνηκε εξ αρχής να μην είναι καλά αφού ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, είχε αναφέρει το εξής: «Είναι με μπότα,είναι πολύ άβολο να περπατήσει. Δεν μπορούσε να παίξει, πρέπει να προχωρήσουμε σε εξετάσεις».

Ο Μαρτινέλι βρίσκεται στην Άρσεναλ από τον Ιούλιο του 2019, όταν και αποκτήθηκε με περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ από την Ιτουάνο. Τη φετινή σεζόν ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις καθώς έχει καταγράψει 15 γκολ και πέντε ασίστ σε 36 συμμετοχές στην Premier League. Συνολικά ο Μαρτινέλι έχει φτάσει τις 130 εμφανίσεις με τους «κανονιέρηδες», με απολογισμό 33 γκολ και 19 ασίστ.

Σαν να μην έφτανε ο τραυματισμός του Μαρτινέλι, η Άρσεναλ γνώρισε τη συντριβή από τη Μπράιτον με 0-3 και ουσιαστικά σήκωσε λευκή πετσέτα στη μάχη του πρωταθλήματος. Πλέον για να κατακτήσουν τον τίτλο της Premier League, οι «κανονιέρηδες» θα πρέπει να κερδίσουν τα δύο δικά τους παιχνίδια και την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Σίτι να πάρει το πολύ δύο βαθμούς από τα ματς της κόντρα σε Τσέλσι, Μπράιτον και Μπρέντφορντ.