Η Άιντραχτ νίκησε την Άουγκσμπουργκ και εδραιώνεται στις ευρωπαϊκές θέσεις

Η Άιντραχτ νίκησε την Άουγκσμπουργκ και εδραιώνεται στις ευρωπαϊκές θέσεις

Δημήτρης Χούπης 23:27 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:28 - 19.04.2024

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πήρε τη νίκη με 3-1 κόντρα στην Άουγκσμπουργκ και αρχίζει να εδραιώνεται στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πήρε μια σημαντική νίκη με 3-1 επί της Άουγκσμπουργκ στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής. Με τους τρεις βαθμούς η ομάδα της Φρανκφούρτης αρχίζει να εδραιώνεται στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολύ ρυθμό και στην πρώτη ουσιαστικά καλή τους στιγμή οι φιλοξενούμενοι σκόραραν. Ο Ντεμίροβιτς βρήκε τον Βάργκας στην περιοχή κι αυτός με ένα ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου όμως η ομάδα της Φρανκφούρτης είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Μαρμούς, του οποίου το σουτ πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Σάμπιτσερ: Από το «ναυάγιο» σε Μπάγερν και Γιουνάιτεντ μετατράπηκε στον χειρότερο εφιάλτη του Ντιέγκο Σιμεόνε (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

12:41 - 17.04.2024

Σάμπιτσερ: Από το «ναυάγιο» σε Μπάγερν και Γιουνάιτεντ μετατράπηκε στον χειρότερο εφιάλτη του Ντιέγκο Σιμεόνε (vids)

Στην Μπάγερν Μονάχου δεν έπιασε, στη Γιουνάιτεντ δεν μπορούσε να διασωθεί από το «ναυάγιο», αλλά στη Ντόρτμουντ ο Μάρσελ Σάμπιτσερ έχει βρει τον εαυτό του και η πρόκριση των Βεστφαλών στα ημιτελικά του Champions League φέρει την φαρδιά υπογραφή του.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους αφού βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Τσαϊμπί στο 55'.

Έξι λεπτά μετά η Άιντραχτ ανέτρεψε την κατάσταση με τον Εκιτικέ, ο οποίος βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή, σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, κρατώντας το προβάδισμα, ενώ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαρμούς έκανε το 3-1.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ