Αινιγματικός ο αθλητικός διευθυντής της Αλ Νασρ για τη μεταγραφή Ρονάλντο
i

Κριστιάνο Ρονάλντο / ©INTIME

Αινιγματικός ο αθλητικός διευθυντής της Αλ Νασρ για τη μεταγραφή Ρονάλντο

Sportal newsroom 20:05 - 25.12.2022 / Ανανεώθηκε: 20:20 - 25.12.2022

Ανοιχτό ενδεχόμενο για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ αφήνει ο αθλητικός διευθυντής της αραβικής ομάδας.

Τα πάντα ανοιχτά για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ αφήνει ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας. Τα τελευταία 24ωρα οι φήμες για τη μετακίνηση του Πορτογάλου σταρ στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχουν φουντώσει.

Μάλιστα έχει αναφερθεί ότι ο CR7 πριν τέσσερις μέρες είχε ταξιδέψει στο Ριάντ προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Παρόλα αυτά όμως ο αθλητικός διευθυντής της αραβικής ομάδας, Μαρσέλο Σαλαζάρ, σε συνέντευξή του δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

Περιμένει τον Κριστιάνο η Αλ Νασρ!
REST OF THE WORLD

12:49 - 20.12.2022

Περιμένει τον Κριστιάνο η Αλ Νασρ!

Σύμφωνα με τη «Marca», οι άνθρωποι της Αλ Νασρ αναμένουν στη Σαουδική Αραβία τον Κριστιάνο Ρονάλντο, πριν το τέλος του 2022, προκειμένου να επισημοποιηθεί η μεταξύ τους συμφωνία.

Συγκεκριμένα αποφάσισε να αφήσει τα πάντα ανοιχτά, εκθειάζοντας μάλιστα τον Πορτ0γάλο, λέγοντας ότι είναι «παράδειγμα» και ένας από τους κορυφαίους αθλητές στο κόσμο. 

«Δεν μπορώ να πω ναι ή όχι. Θα περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μέχρι το τέλος του έτους στη χώρα και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ήταν πάντα ένα παράδειγμα για εμένα ως αθλητής, για τη θέληση που δείχνει να κερδίζει. Όμως το μέλλον θα δείξει».