Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Η Άιντραχτ «ξεπέρασε» την ήττα στην Τούμπα κι επικράτησε εύκολα της Χάιντενχαϊμ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης

i

© PrtScr

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Η Άιντραχτ «ξεπέρασε» την ήττα στην Τούμπα κι επικράτησε εύκολα της Χάιντενχαϊμ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:25 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:26 - 08.10.2023

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη, η Άιντραχτ επικράτησε της Χάιντενχαϊμ (2-0) κι έτσι επέστρεψε στα τρίποντα.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης άφησε πίσω τις ήττες από Βόλφσμπουργκ και ΠΑΟΚ κι επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. 

Η αντίπαλος του Δικεφάλου στο Conference League επικράτησε της Χάιντενχαϊμ με 2-0 για την 7η αγωνιστική της Bundesliga. Λάρσον και Κνάουφ ήταν αυτοί που βρήκαν δίχτυα και οδήγησαν τους γηπεδούχους στο τρίποντο.

Από το ξεκίνημα η ομάδα του Ντίνο Τοπμέλερ πίεσε τον αντίπαλο και δεν του έδωσε περιθώρια αντίδρασης. Στο 30ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν μία... ανάσα από το γκολ, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Ο Τζέσικ Νγκάνκαμ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, ωστόσο έστειλε την μπάλα άουτ.

Μπορεί οι φιλοξενούμενοι στη συγκεκριμένη φάση να στάθηκαν τυχεροί, ωστόσο εννιά λεπτά αργότερα δεν την γλίτωσαν. Συγκεκριμένα στο 39΄ ο Λάρσον χάρισε το προβάδισμα στην Άιντραχτ με ένα δυνατό σουτ από κοντινή απόσταση (1-0).

Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα παρέμεινε ίδιο. Η ομάδα της Φρανκφούρτης είχε τον απόλυτο έλεγχο και συνέχισε να δημιουργεί κινδύνους. Στο 72ο λεπτό ο Κνάουφ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη (2-0). Στην αντίπερα όχθη, η Χάιντενχαϊμ δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική σε κανένα σημείο του ματς, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στις ήττες μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου την περασμένη αγωνιστική.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: