Άιντραχτ και Γκλάντμπαχ έμειναν ισόπαλες με τους «αετούς» να παραμένουν στην μάχη του ευρωπαϊκού εισιτηρίου

Άιντραχτ Φρανκφούρτης

i

Photo by Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images

Άιντραχτ και Γκλάντμπαχ έμειναν ισόπαλες με τους «αετούς» να παραμένουν στην μάχη του ευρωπαϊκού εισιτηρίου

Θάνος Λυμπερόπουλος • 21:28 - 15.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αν και δημιούργησε περισσότερες φάσεις στο παιχνίδι, δεν μπόρεσε να βρει ένα δεύτερο γκολ και έμεινε ισόπαλη με την Γκλάντμπαχ, μειώνοντας όλο και περισσότερο το έδαφος απ' τις πρώτες θέσεις.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχτηκε την Γκλάντμπαχ στο «Ντόιτσε Μπανκ Παρκ» για την 28η αγωνιστική της Bundesliga με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο με 1-1.

Η Άιντραχτ αν και 7η στο πρωτάθλημα κι ακόμα μέσα στη μάχη των ευρωπαϊκών θέσεων, δείχνει να έχει «παραμείνει» στη περσινή κατάκτηση του Europa League απέναντι στην Ρέιντζερς. Φέτος, αν και έφτασε μέχρι την φάση των 16 στο Champions League όπου αποκλείστηκε απ' την Νάπολι, στην Bundesliga δυσκολεύεται να πάρει νίκες.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 13' με τον δεύτερο σκόρερ της ομάδας φέτος, Χόφμαν ενώ οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ της λύτρωσης στο 83' με τον συνήθη ύποπτο, Κόλο Μουανί.

Η Γκλαντμπαχ με αυτή την ισοπαλία παρέμεινε στην 10η θέση, μόλις εφτά πόντους απ' την έκτη θέση που οδηγεί στο Europa Conference League. Η Άιντραχτ απ' την άλλη βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω απ' την έκτη Λεβερκούζεν αλλά η εικόνα της προβληματίζει μιας και μετράει μία νίκη στα τελευταία 11 παιχνίδια.

Την επόμενη αγωνιστική η Άιντραχτ ταξιδεύει στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» για να δώσει ένα πολύ δύσκολο κι ίσως καθοριστικό παιχνίδι απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ ενώ η Γκλαντμπαχ υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου.