Αίσχος: Εν ψυχρώ χτύπημα ποδοσφαιριστή εκτός φάσης σε αντίπαλό του – Διεκόπη το ματς από τους σοκαρισμένους παίκτες (vid)

Αίσχος: Εν ψυχρώ χτύπημα ποδοσφαιριστή εκτός φάσης σε αντίπαλό του – Διεκόπη το ματς από τους σοκαρισμένους παίκτες (vid)

Δημήτρης Χούπης 18:39 - 30.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:45 - 30.11.2023

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε μέρος στην τέταρτη κατηγορία της Καταλονίας, όπου ένας παίκτης της Φορνέλς κλώτσησε εν ψυχρώ έναν αντίπαλο με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί.

Ένα σοκαριστικό συμβάν έλαβε μέρος σε παιχνίδι της τέταρτης κατηγορίας της Καταλονίας μεταξύ της Φορνέλς με την Μπεσκάνο. Συγκεκριμένα ένας παίκτης των γηπεδούχων, την ώρα που ο αγώνας παιζόταν, κινήθηκε προς τον αντίπαλο κεντρικό αμυντικό και τον κλώτσησε. 

Ο επιθετικός της Φορνέλς περίμενε ότι κανείς δεν τον έβλεπε, κλωτσώντας εν ψυχρώ τον αντίπαλό του στο γόνατο. Ο παίκτης όπως είναι λογικό  έπεσε κατευθείαν στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο. Ο μόνος ποδοσφαιριστής που είδε τη φάση ήταν ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας, ο οποίος με το που έγινε το συμβάν έτρεξε προς το μέρος του παίκτη της Φορνέλς δείχνοντάς τον. 

Δυστυχώς για τον ίδιο ο αγώνας καλυπτόταν τηλεοπτικά και το εγκληματικό του μαρκάρισμα ανέβηκε στα social media και αμέσως έγινε viral. Μάλιστα όσοι το είδαν έσπευσαν να τα... ψάλλουν στον παίκτη.  

Πήγε να αποφύγει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ράμος και τελικά δέχθηκε απευθείας κόκκινη! (vid)
LA LIGA

16:07 - 27.11.2023

Πήγε να αποφύγει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ράμος και τελικά δέχθηκε απευθείας κόκκινη! (vid)

Ο Σέρχιο Ράμος υπήρξε εχθές πρωταγωνιστής ενός τρομερού σκηνικού που εκτυλίχθηκε στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Σεβίλλη για την 14η αγωνιστική της Λα Λίγκα. Ο Ράμος αρχικά αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και «παραπονέθηκε» στον διαιτητή ότι η υπόδειξη του ήταν λανθασμένη. Ο τελευταίος πήγε στο VAR, έλεγξε τη φάση και αποφάσισε απευθείας κόκκινη κάρτα για την παράβαση του Ράμος.

«Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να μην παίξει ποδόσφαιρο ποτέ», έγραψε ένας. «Αυτό μπορεί ακόμα και να αναφερθεί στην αστυνομία», σχολίασε ένας άλλος. 

Το παιχνίδι μετά από λίγη ώρα διακόπηκε οριστικά, έπειτα από αυτό το... εγκληματικό μαρκάρισμα του ποδοσφαιριστή.