Αλ Κελαϊφί: «Φανταστική προσωπικότητα και σπουδαίος παίκτης ο Εμπαπέ»

Νασέρ Αλ Κελαϊφί & Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Αλ Κελαϊφί: «Φανταστική προσωπικότητα και σπουδαίος παίκτης ο Εμπαπέ»

Κώστας Τόπας 13:59 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:59 - 06.09.2023

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσωπικότητα του Κιλιάν Εμπαπέ, το μέλλον του οποίου παραμένει αβέβαιο.

Η μεγάλη «σαπουνόπερα» του καλοκαιριού τελείωσε. Αυτό είναι το μήνυμα που μετέφερε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί σε συνέντευξή του στο πορτογαλικό Μέσο, «Record». Προσκεκλημένος να μιλήσει για την κατάσταση του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος μετράει ήδη πέντε γκολ σε τρία παιχνίδια, ο πρόεδρος του συλλόγου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσωπικότητα του 24χρονου Γάλλου επιθετικού.

«Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ένας απίστευτος παίκτης και ένας φανταστικός άνθρωπος. Η ομάδα της Παρί, εντός και εκτός γηπέδου, δεν ήταν ποτέ τόσο ενωμένη. Φέτος, εστιάζουμε λιγότερο στα αποτελέσματα και περισσότερο στις επιδόσεις και το στυλ παιχνιδιού μας. Αν το πετύχουμε αυτό, θα ακολουθήσουν τα αποτελέσματά μας. Έχουμε έναν προπονητή (Λουίς Ενρίκε) και έναν φανταστικό αθλητικό διευθυντή (Λουίς Κάμπος). Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη νέα ψυχική κατάσταση που βασιλεύει στην Παρί», ανέφερε αρχικά ο Αλ Κελαϊφί για να μιλήσει στη συνέχεια για τον Εμπαπέ.

«Έχουμε πολύ καλές συζητήσεις μαζί του»

Την περασμένη εβδομάδα, ο ισχυρός άνδρας των Παριζιάνων, είχε ήδη συγχαρεί τον αρχηγό της γαλλικής ομάδας στο περιθώριο της κλήρωσης για τη φάση των ομίλων του Champions League. Δηλώνοντας ότι οι συζητήσεις ήταν σε εξέλιξη για το μέλλον του, ενώ το τρέχον συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν. «Ο Κιλιάν είναι παίκτης της Παρί. Έχουμε πολύ καλές συζητήσεις μαζί του. Είναι ένας υπέροχος παίκτης, ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας."

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, αφού έμεινε εκτός δράσης για όλη σχεδόν την προετοιμασία και τα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, τελικά έμεινε στην Παρί Σεν Ζερμέν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018, ο οποίος επανέλαβε την επιθυμία του να μείνει στο Παρίσι αυτή τη σεζόν, εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024. 

Η Λίβερπουλ στοχεύει να αντικαταστήσει τον Σαλάχ με τον Εμπαπέ!
PREMIER LEAGUE

13:42 - 05.09.2023

Η Λίβερπουλ στοχεύει να αντικαταστήσει τον Σαλάχ με τον Εμπαπέ!

Σύμφωνα με την «Equipe», οι άνθρωποι της Λίβερπουλ εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τον Κιλιάν Εμπαπέ, προκειμένου να αντικαταστήσουν τον Μοχάμεντ Σαλάχ, για τον οποίο ασκούν πιέσεις οι Σαουδάραβες.

Ωστόσο, όλα παραμένουν ανοικτά μιας και τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Ρεάλ παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεσή του.