«Είδα έναν τύπο με μία γυναίκα πάνω στο πιάνο του δωματίου μου» λέει ο Σίρερ 15 χρόνια μετά
i

© PrtScr

«Είδα έναν τύπο με μία γυναίκα πάνω στο πιάνο του δωματίου μου» λέει ο Σίρερ 15 χρόνια μετά

Γιάννης Λιβανός 15:33 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:53 - 14.02.2024

Ο Άλαν Σίρερ εξιστόρησε ένα απίστευτο σκηνικό που διαδραματίστηκε ενόσω ήταν προπονητής στη Νιουκάστλ.

Σαν ποδοσφαιριστής ο Άλαν Σίρερ ήταν τεράστιος! Ως προπονητής δεν τα πήγε και τόσο καλά βέβαια. Αυτό εξάλλου αποδεικνύεται από την αποτυχημένη προσπάθεια του άλλοτε «θρύλου» της Νιουκάστλ, «να κρατήσει» τις «καρακάξες» στην Premier League.

Το μακρινό πια 2009, ο Άλαν Σίρερ καθόταν στον πάγκο της Νιουκάστλ, όταν αυτή υποβιβάστηκε στην Championship. Ο υποβιβασμός τότε είχε έρθει την τελευταία αγωνιστική μετά την ήττα από την Άστον Βίλα, με τον Σίρερ να αποκαλύπτει σχεδόν 15 χρόνια μετά ένα απίστευτο περιστατικό που είχε συμβεί στον ίδιο μία νύχτα πριν από το κρίσιμο ματς.

Μιλώντας με τον Γκάρι Λίνεκερ στο podcast «The Rest is Football», ο 53χρονος παλαίμαχος αποκάλυψε: «Σαν προπονητή, με είχαν βάλει σε σουίτα. Είχα ένα υπέροχο δωμάτιο με ένα μεγάλο σαλόνι και το κρεβάτι ήταν σε άλλο δωμάτιο. Ξύπνησα κάποια στιγμή στις 3 ή 4 και άκουσα θορύβους. Κάποιος έπαιζε στο πιάνο που ήταν στο σαλόνι! 

Σκέφτηκα ότι κάποιος είναι στο γ@@@ο δωμάτιό μου. Μετά σταμάτησε. Αλλά μετά από πέντε λεπτά άκουσα ανθρώπους να μιλούν και αργότερα άκουσα άλλα πράγματα... Φρίκαρα, ήμουν αγχωμένος και τρομαγμένος. Κοίταξα και ήταν ένας τύπος που έκανε σεξ με μία γυναίκα πάνω στο πιάνο! Σκέφτηκα να φωνάξω, τι να κάνω; 

Ο Σον τραυματίστηκε σοβαρά στην προσπάθεια του να χωρίσει δύο συμπαίκτες του που τσακώνονταν
PREMIER LEAGUE

14:33 - 14.02.2024

Ο Σον τραυματίστηκε σοβαρά στην προσπάθεια του να χωρίσει δύο συμπαίκτες του που τσακώνονταν

Σκηνές απείρου κάλλους μεταξύ των παικτών της Νότιας Κορέας. Μεγάλος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές της ομάδας εξαιτίας ενός τουρνουά... πινγκ-πονγκ, με τον Χούνγκ Μιν Σον σε ρόλο «πυροσβέστη» να παρεμβαίνει και να τραυματίζει σοβαρά το δάκτυλο του.

Οπότε φώναξα «κάνε μου τη γ@@@η χάρη, ρε φίλε, έλα τώρα» και έτρεξαν να βγουν από το δωμάτιο. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν ξέρω αν ήταν υπάλληλοι που πίστεψαν ότι δεν ήταν κανείς εκεί αλλά έπρεπε να το καταλάβω ότι δεν θα πήγαιναν καλά τα πράγματα εκείνη τη μέρα».