Έξαλλη η Αλίσα Λέμαν με τις επίμονες ερωτήσεις για το Instagram της: «Σταματήστε! Δεν θέλω άλλο!»

Έξαλλη η Αλίσα Λέμαν με τις επίμονες ερωτήσεις για το Instagram της: «Σταματήστε! Δεν θέλω άλλο!»

Sportal newsroom 20:21 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:23 - 29.10.2023

Η Αλίσα Λέμαν εμφανίστηκε έξαλλη στη συνέντευξη Τύπου με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το Instagram της.

Η Αλίσα Λέμαν εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της εθνικής Ελβετίας με 1-0 στο Nations League από τη Σουηδία. Η παίκτρια της Άστον Βίλα εμφανίστηκε πολύ στεναχωρημένη μετά την επιμονή της να μιλήσει για το τι σημαίνει για εκείνη να «ηγείται» στα social media. 

Όταν έγινε η πρώτη ερώτηση, η Λέμαν παραδέχτηκε ότι «σημαίνει πολλά, φυσικά, μου αρέσει η υποστήριξη. Έχεις ένα καλό συναίσθημα όταν σε στηρίζουν οι οπαδοί», εξήγησε και συνέχισε: «Φυσικά και υπάρχει πίεση, δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά δεν το νιώθω πραγματικά και παίρνω μόνο τα θετικά», εξομολογήθηκε σε δεύτερη ερώτηση. 

Ωστόσο, την τρίτη φορά, η Λέμαν εξερράγη. «Δεν θέλω να μιλήσω για τα social media γιατί μόλις χάσαμε. Δεν έχω διάθεση για κάτι τέτοιο». Δεδομένης αυτής της αντίδρασης, οι παρακάτω ερωτήσεις επικεντρώθηκαν σε καθαρά αθλητικά θέματα. 

Για την πρόσφατη ήττα, οι Ελβετοί κρύφτηκαν πίσω από το γεγονός ότι «δεν είχαμε τύχη με το μέρος μας, αλλά είμαι σίγουρη ότι στο μέλλον θα έχουμε τύχη και θα σκοράρουμε». Πρέπει να δουλέψεις σκληρά γιατί μόνο έτσι μπορείς να πετύχεις», σχολίασε. 

Τέλος, επαίνεσε την Ισπανία, την επόμενη αντίπαλό της αυτή την Τρίτη, και αναγνώρισε τη δυσκολία του αγώνα. «Είναι πάντα ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλοι το ξέρουν, αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».