Αλίσα Λέμαν: «Ο Ντρέικ μου τηλεφώνησε πριν από τρεις μέρες για μια φανέλα»

Αλίσα Λέμαν

i

©printscreen

Αλίσα Λέμαν: «Ο Ντρέικ μου τηλεφώνησε πριν από τρεις μέρες για μια φανέλα»

Sportal newsroom 14:58 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:59 - 14.10.2023

Η Αλίσα Λέμαν αποκάλυψε σε πρόσφατη εκπομπή που φιλοξενήθηκε, την κίνηση του γνωστού τραγουδιστή, Ντρέικ, να έρθει σε επαφή μαζί της για να λάβει μια υπογεγραμμένη φανέλα της.

Η Αλίσα Λέμαν μπορεί να διαπρέπει στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι με τη φανέλα της Άστον Βίλα, αλλά η παρουσία της στα Social Media, είναι επίσης κάτι για το οποίο ξεχωρίζει. Η 24χρονη Ελβετίδα, αποκάλυψε πρόσφατα τον πιο διάσημο που της έχει στείλει προσωπικό μήνυμα και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Ντρέικ.

Η Αλίσα Λέμαν είναι η  ποδοσφαιρίστρια με τους περισσότερους ακολούθους στο Instagram, αφού πλέον ο αριθμός έχει ξεπεράσει τους 16 εκατομμύρια followers. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους θαυμαστές της, οι οποίοι αυξάνονται συνεχώς.

Mάλιστα, συμμετείχε πρόσφατα στο podcast «It's All Kicking Off», στο οποίο και αποκάλυψε το όνομα του γνωστού τραγουδιστή που επικοινώνησε μαζί της. Ο Ντρέικ φαίνεται να ζήτησε μια υπογεγραμμένη φανέλα από την 24χρονη, την ώρα που ο ίδιος κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα... φώτα, λόγω ενός μικρού προβλήματος υγείας.

Φυσικά δεν δέχεται μόνο θετικά σχόλια. Αντιθέτως υπάρχουν πολλά αρνητικά, τα οποία την έχουν «αναγκάσει» να απαντήσει, λέγοντας το εξής: 

«Μερικοί άνθρωποι απλώς βλέπουν το Instagram και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν ξέρουν καν ότι παίζω ποδόσφαιρο. Είμαι σωστή ποδοσφαιρίστρια. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα. Θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου στο ποδόσφαιρο και αυτή είναι η πρώτη μου προτεραιότητα στη ζωή.

Μου δίνει δύναμη γιατί νιώθω ότι 100% θέλεις τη ζωή μου. Δεν με ενδιαφέρει πραγματικά. Δεν διαβάζω τα πράγματα. Είναι περισσότερο για την οικογένειά μου γιατί μερικές φορές αισθάνομαι άσχημα για αυτό επειδή η μαμά μου μου στέλνει πράγματα και μετά νιώθω ότι «μαμά, μην το διαβάζεις αυτό». Δεν είναι σημαντικό.

Δεν με επηρεάζει καν γιατί ξέρω ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι σημαντικοί για μένα, είναι πιο ενοχλητικό για μένα να το διαβάζει η οικογένειά μου ή κάποιος που είναι κοντά μου που με ρωτάει για αυτό μετά».