«Λίφτινγκ» ετοιμάζει στη Βραζιλία ο Τίτε
i

Βραζιλία / © Intime

«Λίφτινγκ» ετοιμάζει στη Βραζιλία ο Τίτε

Sportal newsroom 12:18 - 30.11.2022 / Ανανεώθηκε: 13:35 - 30.11.2022

Η Βραζιλία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» και ο Τίτε ετοιμάζεται για ριζοσπαστικές αλλαγές στην ενδεκάδα της «σελεσάο» για τον τελευταία αγώνα της φάσης των ομίλων με το Καμερούν.

Από τους 26 ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν με την αποστολή της Βραζιλίας στο Κατάρ, επτά περιμένουν εναγωνίως για να μάθουν αν θα πάρουν από τον Τίτε την ευκαιρία να κάνουν ντεμπούτο στο Μουντιάλ κόντρα στο Καμερούν.

Ο τεχνικός της «σελεσάο» θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα δεν έχουν πάρει την ευκαιρία, με δεδομένο πως έχει εξασφαλιστεί ήδη η πρόκριση στους «16», αλλά ουσιαστικά και η πρώτη θέση. Συν τοις άλλοις κρίνεται επιβεβλημένη και η… ανάπαυση αρκετών βασικών.

Ως τώρα, ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής είναι οι γκολκίπερ Εντερσον και Ουέβερτον, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα για να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια στην αναμέτρηση με το Καμερούν. Χωρίς λεπτό συμμετοχής είναι και ο θρυλικός Ντάνι Αλβες που -στα 39 του- λογικά θα πάρει την ευκαιρία να κάνει μια τελευταία συμμετοχή σε Μουντιάλ.

Σχεδόν σίγουρη πρέπει να θεωρείται και η πρώτη παρουσία του αμυντικού χαφ της Λίβερπουλ, Φαμπίνιο, ενώ Μπρέμερ (στόπερ), Εβερτον Ριμπέιρο (μέσος) και Πέντρο (επιθετικός) έχουν επίσης πιθανότητες να πάρουν χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά στο Κατάρ.