Αλμερία και Βαλένθια μοιράστηκαν βαθμούς σε ένα χορταστικό 2-2
i

©prtscr

Αλμερία και Βαλένθια μοιράστηκαν βαθμούς σε ένα χορταστικό 2-2

Ορέστης Καδδάς 00:07 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 08:38 - 24.09.2023

Η Βαλένθια έμεινε στην ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Αλμερίας, μένοντας στα ψηλά της βαθμολογίας. Τις εντυπώσεις έκλεψαν τα ταλέντα της Βαλένθια, Νταβίντ Λόπεζ και Χάβι Γκέρα, αλλά και ο Σέρχιο Αρίμπας της Αλμερία, που πέτυχε δύο γκολ.

Βαλένθια και Αλμερία έμειναν ισόπαλες 2-2 για την αγωνιστική της La Liga. Ο Σέρχιο Αρίμπας πέτυχε δύο γκολ για τους γηπεδούχους, ενώ για τις «Νυχτερίδες» σκόρερ ήταν οι Λόπεθ και Γκέρα. Με τη νίκη της αυτή η Βαλένθια έμεινε πέμπτη και περιμένει τα παιχνίδια της Κυριακής. 

Η Βαλένθια μπήκε πιο αποφασιστικά στον αγώνα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 14' με ένα από τα ταλέντα που δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής φέτος ο Ρουμπέν Μπαράχα, τον Ντιέγκο Λόπεθ, έπειτα από ασίστ ενός έτερου αστεριού, του Χάβι Γκέρα. Η Αλμερία είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει από το πρώτο ημίχρονο αλλά έπεσε πάνω σε έναν φοβερό Μαμαρντασβίλι. που είχε απάντησε σε όλα. Τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι πέτυχαν νωρίς το γκολ της ισοφάρισης. Ο Σέρχιο Αρίμπας, φετινή μεταγραφή από τη Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το 1-1 στο 59'.

Στο 64' η Βαλένθια ξανά πήρε το προβάδισμα με τον Χάβι Γκέρα. Ο 21χρόνος είπε «ευχαριστώ» στην ασίστ του Φραν Πέρεθ, ο οποίος τον έβγαλε στην πλάτη της άμυνας της Αλμερίας και στη συνέχεια πλάσαρε τον Λουίς Μαξιμιάνο. Όμως ο Σέρχιο Αρίμπας είχε και πάλι απάντηση. Στο 70', πήρε το ριμπάουντ από τον Μαμαρντατσβίλι που έκανε ασταθή απόκρουση και σε κενό τέρμα έκανε το 2-2.

Πόλεμος της La Liga στους «πειρατές» - Ψάχνουν 1,1 εκατ. κινητά τηλέφωνα που κατέβασαν εφαρμογές για να βλέπουν αγώνες!
LA LIGA

23:41 - 23.09.2023

Πόλεμος της La Liga στους «πειρατές» - Ψάχνουν 1,1 εκατ. κινητά τηλέφωνα που κατέβασαν εφαρμογές για να βλέπουν αγώνες!

Ο πρόεδρος της La Liga Χαβιέρ Τέμπας τόνισε ότι γίνεται αγώνας για να μην μπορούν να παρακολουθούν οι φίλαθλοι πειρατικά τα παιχνίδια που διεξάγονται στην Ισπανία.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής: 

Η βαθμολογία της La Liga:

Το πρόγραμμα της επόμενης (7ης) αγωνιστικής: