Η Αλμερία «σόκαρε» τη Σεβίλλη σε ματς με συγκλονιστικό φινάλε

Αλμερία - Σεβίλλη

i

© PrtScr

Η Αλμερία «σόκαρε» τη Σεβίλλη σε ματς με συγκλονιστικό φινάλε

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 00:01 - 12.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 12.03.2024

Σε ένα ματς με ένταση, καλό ρυθμό και τρομερό φινάλε, Αλμερία και Σεβίλλη έμειναν ισόπαλες (2-2).

Το «buzzer beater» του Μιλοβάνοβιτς έσωσε την Αλμερία!

Στην αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική της La Liga, το σύνολο του Γκαριτάνο φιλοξένησε τη Σεβίλλη, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες (2-2).

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, η Σεβίλλη πίεσε από το ξεκίνημα με σκοπό να βρει ένα γρήγορο γκολ, όμως η υπεροχή της δεν απέδωσε... καρπούς.

Στο 28ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το προβάδισμα με τον Οκάμπος ο οποίος απείλησε με το κεφάλι, με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Αλμερία έκανε για πρώτη φορά την παρουσία της αισθητή στην αντίπαλη περιοχή. Ο Λοθάνο υποδέχτηκε την μπάλα έπειτα από μία καλοζυγισμένη σέντρα, όμως αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στο 38ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα. Οι παίκτες του Γκαριτάνο βγήκαν εξαιρετικά στην αντεπίθεση, με τον Άντρι Εμπάρμπα να εκτελεί υποδειγματικά από θέση τετ α τετ για το 1-0.

Στην επανάληψη, το σκηνικό του ματς παρέμεινε ίδιο. Η Σεβίλλη είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα, ψάχνοντας την ισοφάριση, την οποία βρήκε στο 81ο λεπτό με τον Λουκεμπάκιο.

Ο Βέλγος επιθετικός βρέθηκε αμαρκάριστος από τα αριστερά και πλάσαρε ιδανικά στην απέναντι γωνία για το 1-1. Στη συνέχεια η ομάδα της Ανδαλουσίας παρέμεινε ψηλά για την ανατροπή και δικαιώθηκε. Ο Οκάμπος βρέθηκε στην περιοχή έπειτα από μία εκτέλεση κόρνερ και δοκίμασε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-2.

Όλα έδειχναν πως η Σεβίλλη θα πάρει τη νίκη, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Στο 90+5 η Αλμερία «σόκαρε» τους Ανδαλουσιανούς, με τον Μιλοβάνοβιτς να... λυτρώνει την ομάδα του με μία κεφαλιά μέσα από την περιοχή για το τελικό 2-2.

Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα της Κυριακής (10/3), η Αλαβές ζορίστηκε αλλά πήρε τη νίκη κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο (1-0), η Αθλέτικ Μπιλμπάο πέρασε από την έδρα της Λας Πάλμας (0-2), η Ρεάλ Μαδρίτης έστησε «πάρτι» κόντρα στη Θέλτα (4-0) του Τάσου Δουβίκα, το χθεσινό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τη ματσάρα στο «Στάδιο Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Εκεί η Βιγιαρεάλ μπορεί να βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, όμως έκανε την ανατροπή κόντρα στην Μπέτις και πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο (2-3).

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 28ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA